Mătase Pură femeii Fata Catarama Sutiene Femei Sârmă Gratuit Piept Subțire 3/4 Cana de sex Feminin Sutien Dantela Sexy Femeie de culoare Solidă

67.78lei

Adauga la lista dorintelor

Intimii

Descriere produs


100% Mătase Pură femeii Fata Catarama Sutiene Femei Sârmă Gratuit Piept Subțire 3/4 Cana de sex Feminin Sutien Sexi Dantela Negru Solid Femeie DIMENSIUNE(CM) partea Superioară a Bustului Circumferinta Sub Bust Circumferinta se Potrivesc CUPA M 79-87 64 70A 70B 70C 75A L 86-94 66 75B 75C 80A XL 93-100 70 80A, 80B 80C 85A 85B vă Rugăm să măsurați dimensiunea de haine și comparați masă pentru a alege mărimea potrivită. Sau puteți, de asemenea, spune-ne bust, greutatea și înălțimea; vom ajuta să alegeți mărimea potrivită. Placi de măsurători , nu se întinde, nu ia în considerare datele din elastic, marja de eroare 1~2cm

1.Bustul Indicator De Măsurare

Măsoară în jur de cea mai mare parte a bustului(la sfarcurile nivel),păstrarea măsurii de bandă dreaptă tot drumul în jurul valorii de corpul tau.

2.Sub Bust Indicator De Măsurare

Pentru a obține sub bust măsurare,măsură foarte jurul cutiei toracice,imediat sub sâni.Acesta ar trebui să se simtă bine.Asigurați-vă că banda de măsură este drept tot drumul în jurul valorii.Banda de măsurare trebuie să fie paralel cu solul și nu obligatoriu.Numărul rezultat este sub bust măsurare.

Ce este de 100% Mătase Pură?

Matasea este cea mai înaltă calitate de mătase puteți achiziționa.Acesta este Realizat din mătase care trăiesc în captivitate în cele mai exigente condiții. Este, de asemenea, cel mai scump tip de mătase.Ce o face atât de scump și de ce este superior altor tipuri de mătase? Lasă-mă să stea spunându-mi cât de mătase este de făcut, un proces Chinez dezvoltat de mii de ani în urmă și și-au perfecționat,ceea ce le face experți din lume în producerea de cea mai fina matase. E limitate,pentru că lumea producția anuală de 90 de mii de tone de numai 0,2% din producția totală de fibre textile.E confortabil si respirabil,pentru că poros proteine, fibre,Minim de frecare cofficient de îngrijire a pielii.E de Umiditate pentru a preveni uscarea,pentru că hidrofile factor de aminoacizi grup de amine poroase de difuzie.E natural sănătos,pentru că pur naturale anti ultraviolete, 18 tipuri de aminoacizi, antibiosis.

Ce este tricotat de mătase?

Cu mătase compoziția de fire de tricotat cu procesul de a fabrica tesatura, ar trebui să fie ca și cum am purta de obicei t-shirt ca un relativ moale, tesatura, matase, tricot simt bine,flexibil. vara purta astfel de haine va fi foarte rece, foarte confortabil, Iarna nu este rece.......

Cum de a identifica 100% mătase pură și imitat de mătase?

100% Mătase Pură: atunci Când mătase pură este arderea, se trimite același miros ca ardere de păr pentru bărbați,nici faima și în curând va fi stins în mod automat,cenușă după ardere sunt negru,fragil particule minuscule.

Imitat de mătase: atunci când ardere va flacără apare, se trimite un miros ca de plastic de ardere,arderea este foarte rapid,mai puțin cenușă după ce a ars,cenușa gri inchis.

Mătase De Întreținere

(1)masina de Spalat separat, folosiți detergent neutru,înmuiate în normall temperatură apă timp de 15-20 minute,frecați ușor cu mâinile se spală,nu se folosesc mașini de spălat.

(2)de Aer Uscat într-un loc rece,nu se stoarce, nu izolat sub soare,ultraviolete face mătase pură se estompeze.

(3)de Fier atunci când nu este complet uscat (aproximativ 80%),mediu de fier ,pe partea opusă de îmbrăcăminte,nu pulverizați apă.

(4)condițiile de Păstrare după complet uscat,înfășurați-l cu o cârpă și pune-l în dulap,fără camfor sau de sănătate mingea împreună.

(5)să Păstreze culoarea se adaugă o cantitate mică de oțet în apă, atunci când spălare de mână, mătase de culoare va fi mai luminos.

(6)de a Restabili culoarea în cazul când mătase a devenit lumina de culoare, pune-l într-curata apa de orez,schimba o dată pe zi,după trei zile,culoarea se va face bine,dacă există transpirație,utilizarea de pepene galben apă pentru a curăța.

Notă Specială

Vom efectua a culorii de testare în tesatura de matase stadiu, ts, în conformitate cu standardul național 3, acolo va fi un pic plutitoare de culoare, care va ușor decolorat,care este în conformitate cu cerințele de intelnattional standard.Mulțumesc pentru dvs. de a înțelege și de sprijin.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Tip De Unitate bucata
Decor Dantela
Suport Tip sârmă gratuit
Gen Femei
Benzi De Dimensiuni M, L, XL
Stil Sexy
Material Mătase
Nume De Brand kaoteter
Curea Tip Non-Convertibile Curele,Ajustat-curele
Forma Cupa Trei Sferturi(3/4 Cana)
Tip De Închidere Față De Închidere
Numărul De Model KW-HY1049
Sutien Stil Fără Sudură,Push-Up,Căptușit
Tip De Element Sutiene
Model Tip Solid

Produse similare