European Stil Rama Foto Ceas de Perete cu Design Modern Viziona Acasă Decor pentru Camera de zi

106.95lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri

Descriere produs


1 set 2016 Nou stil European cadru ceas cu rama foto ceas de perete pe perete rustic tăcut ceas living home decor Material: metal

Dimensiune: 35.5x35.5 x5cm

Baterie: o baterie AA(Bateriile nu sunt incluse) ar putea fi ușor diferență de culoare pentru monitor setări. Ceasuri similare 1.Culoare:negru culoare rama foto cu ceas 2.Culoare:argintiu culoare rama foto cu ceas

Amintește amabilitate; argint ceas, suprafața este plină de argint, ca urmare a reflectorizante problemă, astfel încât imaginea pare un pic negru.

3.Culoare:culoare rama foto cu ceas

Detalii spectacol

1. Vilatudor.ro accept Escrow/ Transfer Bancar/ Money Gram/ Western Union !

2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină, dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon și codul poștal, atunci când veți plăti, de apreciat!

3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

1. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.9kg (1.98lb.)
Dimensiunea Pachetului 38cm x 38cm x 10cm (14.96in x 14.96in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Tip Ceasuri De Perete
producător China (Mailand)
Combinație Multi-bucată set
Tip 4 relogio de parede
Tip Display Ac
tip 2 ceas de perete cu design modern
Stil Modern
Corpul Material Metal
Aplicabile De Plasament camera de zi
Lungime 355mm
Nume De Brand Timelike
Diametru 35.5 cm
Forma Circular
Pachet E-Mail Cumpărături Pachet +Bubble
Caracteristică Stil Antic
Utilizare De decor pentru casa,cadou de afaceri
Rezervă De Energie De Tip Cuarț
tip 3 ceasuri de perete decorative de mari dimensiuni
Numărul De Model IH-4482
Greutate 1200g
Lățime 35.5cm
Material Metal
culoare argintiu,negru,colorat
Model Încă de viață
Ceas De Perete Tip 9 mm Foaie
tip 1 horloge murale

Produse similare