LINKWELL Set de 4 Runde 10cmx10cm Moderne de Design Placi de Carton PU Bar Coaster Masa Suport pentru pahare Bea Placemat Mat de Masă

25.39lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


LINKWELL Set de 4 Runde 10cmx10cm Moderne de Design Placi de Carton PU Bar Coaster Masa Suport pentru pahare Bea Placemat Mat de Masă ------------------------------------------------------------------ nume Produs: Coaster FC28 Dimensiune:3.93"x 3.93"(10cm x 10cm) Material: Carton Imprimare pe ambele părți. ------------------------------------------------------------------ Vă rugăm să rețineți: Există o ușoară diferență între imagine și elementul real cauzate de lumina luminozitate.

1. Despre Transport

1.1 Suntem mai mult decât fericiți să combine elementele într-un singur transport.

1.2 asigurare de Transport maritim nu este necesară, dar dacă aveți nevoie, nu ezitați să anunțați-ne. 1.3 taxe de IMPORT, impozite și taxe nu sunt incluse în elementul de preț sau de transport maritim și de manipulare. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

1.4, vă RUGĂM să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

1.5 Produs va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. Și, de obicei, va sosi în termen de 14 bussiness zile în statele UNITE ale americii, 15-21 afacere de zile de la UE, UA etc. Dacă aveți nevoie de elementul mai devreme~vă rugăm să ne contactați pentru poștale suplimentare.

2. După vânzări

Retururile sunt acceptate de restituire sau schimb egal în termen de 14 zile. Toate costurile de transport pentru retur sunt contul de cumpărători.

3. Satisfacție De Garantare

3.1 scopul nostru este satisfactia Dumneavoastra. Ne străduim pentru a obține satisfacție de 100%.

3.2 în Cazul în care nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați ÎNAINTE de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face tot ceea ce în mod rezonabil adecvată pentru a corecta situația.

4. Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore, și de a face tot posibilul pentru a rezolva orice problema pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 3cm (4.72in x 4.72in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.11kg (0.24lb.)
Tip De Unitate bucata
Utilizare-2 Masă
Nume De Brand LINKWELL
Caracteristică Eco-Friendly
Forma Runda
Decor De Masă & Accesorii Tip Mats & Tampoane
Folosiți-3 bar coaster
design faianta
Utilizare-1 Decor Acasă
Numărul De Model FC28
Folosiți-4 suport pentru pahare
culoare Shabby Chic
Material PU
Dimensiuni în CM 10*10CM
Stil Clasic
Dimensiunea în inch 3.93"*3.93"
Model Vintage

Produse similare