CM-12 15FT 4.5 Metri Shieded Cablu Mono de 6.3 mm tata 6.3 mm tata-mufa de conectare linie de Chitara conector de sârmă transport gratuit

66.94lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Preț de pornire: $22.00 Preț: $8.40 Preț: $12.80 Preț: $38.00 Preț: $17.60 Preț: $15.60

end

Plata:

Vom accepta Alipa. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure

procesor de plată ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și

încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transport: TRANSPORT la nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) Comenzi procesate în timp util după verificarea plății. Am doar nava ta pentru a comanda confirmată de adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Vom cere verificarea cu atenție înainte de a trimite comanda. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a primi feedback de la tine cât mai curând posibil. Scopul nostru este satisfactia clientului! Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție: 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro! Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că trebuie utilizate. NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător într-o jumătate în această problemă. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor

FAQ: Q:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O: acceptam urmatoarele metode de plata: (1) alipay aici; (2)Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

O:Pachet: mai puțin de 1 KG vor fi expediate prin CPAM care este transport gratuit la 26 de țări, după cum urmează: Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada; Italia; Turcia; Spania; Malaezia; Franța; Rusia; Suedia; Noua Zeelandă; Norvegia; Elveția; Japonia; Thailanda; Irlanda; Israel; Belgia; Polonia; Coreea de Sud; Austria; Germania; Danemarca; Singapore. Alte țări și pachetul de peste 1 KG, cumpărătorii trebuie să suporte întregul cost de transport. Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

A: Da, trimitem fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător. Î:acest produs veni cu pachetul de vânzare cu amănuntul?

A: Ne-am declarat de ambalare detaliu în descrierea fiecărui produs, vă rugăm să verificați, vă mulțumesc! Q:sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

R: Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 8cm (11.81in x 7.87in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Jacheta 6.3 mm
Nume De Brand JOYO
Numărul De Model CM-12 15FT(4.5 M) Ecranat Cablu Mono
Tip cablu audio
Lungime 15FT (4.5M)

Produse similare