Cu dungi, cu Maneci Scurte de costume de Baie Fete UV UPF SPF 50+ Bloc de Soare Costum de Protecție pentru Copii Costume de baie Inot Costum de Baie pe Plajă Uzura

51.51lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Cu dungi, cu Maneci Scurte de costume de Baie Fete UV UPF SPF 50+ Bloc de Soare Costum de Protecție pentru Copii Costume de baie Inot Costum de Baie pe Plajă Uzura

Bine ati venit la Vilatudor.ro magazin!

Pentru a face achiziția dvs. la fel de simplu și de ușor ca posibil, vă rugăm să consultați politicile magazinului enumerate mai jos.

Plata

Plata integrală Trebuie făcută în Termen de 7 Zile După ce a Jucat Pentru.

Impozitul Pe Vânzări

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țările biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Transport

Este nevoie de aproximativ 7-18 zile în statele UNITE ale americii; despre 15-35 zile la alte Asia și Europa de țări. 25-55 de zile în America de Sud, Vom aranja Livrare în termen de o zi lucrătoare după ce plata a fost primit. Pirce Mai mult de USD7 nava cu China Post Aer Înregistrat Mail, mai Puțin decât USD7 magazin cu China Post Obișnuit Pachet Mic Plus.

Feedback-ul

Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine, atunci când ne-am trimite articol pentru tine, și sperăm că vă puteți lăsa feedback-ul pozitiv pentru noi, atunci când veți obține articolul dvs., pentru a vă sprijini ne va ajuta în dezvoltarea afacerii noastre, vă Mulțumim! Dacă nu sunteți mulțumit de produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema pentru tine, vom face noastre cele mai bune pentru a satisface desigur, mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.17kg (0.37lb.)
Tip De Unitate bucata
culoare Ca imagine arată
Model Tip Cu dungi
Tip Sport ÎNOT
Tip De Element Copii, Două piese de costume
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Maneca Stil Regulat
Probă Reală Ca imagine arată
Gen Fete
Nume De Brand BAOHULU
Material Lycra,Spandex
Caracteristică Infantil costume de baie
Stil Casual
Dimensiune 92/98,104/110,116/122,128/134
Numărul De Model S195
Varsta 2-6Y
Lungime Maneca Maneci Scurte

Produse similare