PWM IR LED Dimmer 12V 24V 8A Luminozitate Reglabilă cu 12 Buton de Telecomandă fără Fir pentru Benzi cu LED-uri de Lumină CE ping

39.97lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


PWM IR LED Dimmer 12V 24V 16A Luminozitate Reglabilă cu 12 Buton de Telecomandă fără Fir pentru Benzi cu LED-uri de Lumină CE Freeshipping

Infraroșu 12 cheie variatoare este un dedicat de iluminat cu LED inteligent reglaj controller, adoptă cele mai avansate PWM (pulse-width modulation) digital control luminozitate tehnologie, poate fi manual buton pentru reglarea fără trepte a luminozității, puteți utiliza, de asemenea, de control de la distanță IR distanta muta lumina; Potrivit pentru afaceri sau de familie standard, 86 de tip switch socket jos cutia de instalare, pot fi luminoase sau întunecate tinuta; Instalare LED dimmer switch se pot întâlni de afaceri sau de familie la momente diferite în diferite medii de iluminare nevoie, prelungi durata de viață a LED-uri, de economisire a energiei provincia de energie electrică; Putere mare și mică putere cu LED-uri poate fi dimmer. Folosit pentru a controla toate tipurile de led-uri ca sursă de lumină de la lămpi și felinare, de exemplu, punctul de lumină, lumina moale, se spală lampă de perete, perete cortina de sticla lămpii, etc.; Cu preț redus, ușor de conexiune, utilizarea de avantajele de simplu; Prin infraroșu control de la distanță și variator de luminozitate buton de reglare; tonuri de Gri nivel 255; Cu o funcție particularizată, funcția de închidere întârziere și fix în tonuri de gri funcției de ieșire.

12-cheie în Infraroșu Dimmer dedicate inteligente de iluminat cu LED control dimmer, adopta cele mai avansate PWM (Pulse Width Modulation) digital reglaj tehnologie, ambele manul și IR la distanță controlabil. Acesta poate fi folosit pentru a controla o varietate de lămpi cu led-uri ca sursă de lumină, de exemplu, punctul de sursă de lumină, benzi flexibile de lumina, mașină de spălat de perete lampă, perete cortina de sticla lumina ,etc. Ambele manul sau IR control de la distanță sunt disponibile pentru a realiza un pas-mai puțin luminozitatea de control. În timp ce utilizați asigurați-vă că telecomanda spre receptor infraroșu și nici o obstrucție. Există patru DIY butoane(numerotate cu 1,2,3,4) de pe telecomanda, dupa o ajustare corespunzătoare luminozitatea, apăsați unul DIY butonul timp de 3 secunde, modul curent va fi salvat în acest buton.

Modelul LC-IR12-T1 tensiune de Lucru 12-24V DC sarcină Maximă curent de 8A Dimmer modul PWM Dimmer metoda IR + buton rotativ scară de Gri 255 Statice de putere, putere de Ieșire de 12V 96W / 24V 192W Net greutate 150g Dimensiune L87*W87*H53MM Brut greutate 185g dimensiune Ambalare 100×W100×H65MM se Aplică Punct de lumină, lumina moale, se spală lampă de perete, perete cortina de sticla de lampa, etc

Shenzhen LiangCheng LED-uri de Iluminat Co,Ltd este un producător de profesionist, care este specializata in cercetarea, dezvoltarea, producerea și exportul de interior si exterior de mare putere cu LED-uri lămpi noastre în principal produse includ jos lumini, faruri, lumini de pista, masina de lumini, magazin contra lămpi, linie de lumini, lumini de metrou, veioze și așa mai departe. Toate sursele de Lumină sunt de brand în Edison, SCC, CREE și Luxeon.

1) Vom accepta Alipay,West Union,TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.

4. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral oferta câștigătoare amout, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. Sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte trebuie să fie raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 7cm (3.94in x 3.94in x 2.76in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Max. Sarcina De Putere 192W
Metoda de reglaj IR + buton rotativ
Sarcină maximă curent 8 O
Tensiune de lucru DC 12V - 24V
Garanție 2 ani
certificare EMC,CE,FCC,CCC
Dimmer mod PWM
aplica Punctul de lumină, lumina moale, se spală lampă de perete, perete cortina de sticla de lampa, etc
Numărul De Model LC-IR12-T1
Caracteristici Controler cu LED-uri Expert
Material ABS
Scară de gri 255
Tip De Element Variatoare

Produse similare