2016 Nou Stil Fluture Capota Cabina de Latex Fetish Masca Pentru Bărbați, Toate cu fermoar MASCĂ de Latex

302.79lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descrierea Produsului detaliate Bună și un cald bun venit.

talie joasa bărbați latex scurt

1.Lucrate manual din 100% latex natural, nu este dăunătoare pentru corpul uman și a mediului

2.Toate articolele pot fi adaptate în conformitate cu cerințele dumneavoastră, fără costuri suplimentare.(dacă dimensiunea nu este mare decât XL)

3.grosimea de 0,28 mm la 1,2 mm pentru alegerea ta

4 Toate produsele sunt rapid de transport maritim și de transport gratuit

5.Serviciul clienți eficient.întrebările dumneavoastră va fi răspuns în termen de 12 de ore

Grosime:0.4 mm

Ambalare: 1buc într-o geantă Foto Show

Despre Dimensiunea

Ne străduim să facem fiecare produs din cauciuc la modă, elegant, confortabil și foarte aproape de amenajare. Toate articolele pot fi adaptate în conformitate cu cerințele clienților noștri, la nici un cost suplimentar.(în cazul în care dimensiunea nu peste mult XL)

Măsurătorile ar trebui să fie luate în CM, cu un sistem flexibil de croitorese măsură de bandă, nu un metal hardware măsură de bandă Măsurătorile pot fi luate atunci când sunt goale, sau purtarea de prim-montaj articole de îmbrăcăminte și un sutien unpadded ne poate micsora un pic pentru unele stiluri care au nevoie de piele, bine efectele. Poziția fermoar, poate fi personalizat în funcție de cerințele dumneavoastră.Orice cerințe, vă rugăm să ne contactați. Diagramă de culoare puteți alege culoarea ta preferata din graficul de culori, inclusiv principalele culoare si tapiterie culoare.cu privire metalic de culoare se va adăuga 10-25USD ,vă rugăm să verificați cu noastre de vânzări înainte de a comanda

Restituire/Schimb. 100% Banii înapoi de garantare pe fiecare element, de Restituire/Schimb termen de 1 săptămâni, dacă nemulțumirea. Plz mail elementul înapoi în starea inițială, veți primi banii înapoi. Taxa de transport se plătește de către compania de transport maritim, astfel încât pot returna numai de produs bani. Vă mulțumesc! Despre feedback-ul. Feedback-ul este foarte important pentru mine,așa că vă rugăm să generoasă lasă-mă pozitiva feedback-ul dacă vă plac articolele mele și mulțumit cu serviciul meu. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul meu, te rog spune-mi sugestia ta, voi încerca meu cel mai bun pentru a face îmbunătățiri și de a oferi o soluție bună. Te rog dă-mi o șansă înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 50cm x 50cm x 50cm (19.69in x 19.69in x 19.69in)
Utilizare Specială Costume
Numele Departamentului Adult
Material Latex
Tip De Element Măști
Gen Unisex
Caractere Clasic, Costume De Halloween

Produse similare