Noi De Iarnă Primăvară Pulovere Pentru Copii Fete De Flori Pulovere Copii Pulovere Cu Guler Copii OuterwearPullover

47.96lei

Adauga la lista dorintelor

Pulovere

Descriere produs


NE Dimensiune

Tag dimensiune

Lungime

Bust*2

Mâneci

Sugerez Înălțime

3T

6

35cm

27cm

29cm

80-90cm

4T

8

38cm

29cm

33cm

90-100cm

5

10

42cm

30cm

36cm

100-110 cm

6

12

45cm

32cm

40cm

110-120cm

Prieten drag, diferite copil are diferite înălțime și greutate, sugerează înălțimea este doar pentru referință.

Vă rugăm să alegeți dimensiunea de dimensiune. Multumesc.

Despre Transport:

1. Nava în întreaga Lume, nava de hongkongpost și China post. de obicei, nevoie de aproximativ 18-25 zile lucrătoare. uneori, câteva zile mai mult.

2. Nava de forfetară Standard de Servicii de Transport maritim,în circumstanțe normale, .În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 18-25 de zile lucrătoare(aproape 1 luna). Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

Despre Returens:

1. Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să urmați bun eBay practică să ne contactați prin mesaj ebay înainte de a părăsi orice feedback-ul. Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător.

2. Am răspuns mereu la ebay mesaje în termen de 1-2 zile lucrătoare. Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați ebay mesaj. doar am răspuns ebay mesaj, nu trimite e-mail.

3. Original și retur taxa de transport nu vor fi rambursate sau restituite în toate circumstanțele. Trebuie să fiți de acord și recunosc acest termen dacă a licita pentru acest produs. Prin urmare, vă rugăm să nu se plâng de a avea pentru a navei înapoi pe cheltuiala ta.

Contactați-Ne:

1. Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați prin mesaj ebay.

2. Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.

Feedback-ul:

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT 5 STELE". [Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.] Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi. Vă rugăm să ne dea ebay mesaj înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, neutru, negativ, feedback-ul sau deschide orice dispută. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Gen Fete
Material Bumbac
Guler Guler
Lungime maneca(cm) Plin
Tip De Închidere Nici unul
Stil Casual
Numele Departamentului Copii
Decor Aplicatii
Maneca Stil Regulat
Nume De Brand FANCOUVEN
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Copilul NE-a Dimensiune 3T, 4T, 5, 6
Model Tip Solid

Produse similare