DT Swiss Butuc MTB osiei montate 29er Carbon Biciclete de Munte Roata Hookless/Asimetrice DH SUNT XC, Enduro Sapim Vorbit

2 819.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


DT Swiss Butuc MTB osiei montate 29er Carbon Biciclete de Munte Roata Hookless/Asimetrice DH SUNT XC, Enduro Sapim Vorbit

Hookless anvelopa este noua tendință pe biciclete de munte. Teoria hookless anvelopei este același ca și tubeless în drum cu bicicleta. Prin crearea unui sigiliu în legătură cu o supapă specială stem și un lichid vâscos de etanșare în anvelopă pentru a obține tubeless. A fost prima opțiune în mountain bike.

Avantajul de a hookless este că, prin crearea jante șirag de mărgele fără cârlige, putem îmbunătăți rigiditatea de ansamblu rim și pentru a obține rezistență la impact de rim pentru a îmbunătăți printr-o mulțime. În același timp precise toleranță între jantă și anvelopă bead, plus sa specifice forma patrata, ajuta anvelope șirag de mărgele de blocare în condiții de siguranță în loc de pe janta. În plus, talonul anvelopei este controlat de cât de mult se poate întinde când umflate, ceea ce este foarte puțin spre deloc. Aceste caracteristici creează o foarte sigure și securizate șirag de mărgele de blocare. Anvelopa tinde să stea în loc, chiar și atunci când s-a dezumflat. Și, anvelopa poate fi rulat la presiuni diferite, cu nici o teama de anvelope explodează sau de rulare pe jantă. Desigur supapa este o componentă esențială a hookless la fel de bine - acesta trebuie să fie corect montat în rim pentru a menține un sigiliu etanș.

Roata Vorbit Detalii-total 62 de piese de 28 de găuri ( Dacă pentru 32 de gauri, ar costa extra $23.0 )

Sapim CX Ray

Ușor ca un titan vorbit

CX-Ray încă primește cele mai bune rezultate din încercări la oboseală de orice vorbit. Sale unice puterea și flexibilitatea de a face CX-Ray potrivit pentru cele mai multe biciclete discipline. Secțiunea de mijloc a vorbit este atras apoi presat într-o matriță specială pentru a forma un profil specific. CX-Ray spițe sunt utilizate de către top-iștii și triatleti întreaga lume. Chiar downhillers le folosesc, recunoscând puterea lor și flexibilitate. Aliaj Special de tratament și de producție sofisticate de a face acest lucru posibil. CX-Ray se potrivește este standard hub găuri.

Nu mai extra hub gaura de proiectare; hub-ul producătorului garanția nu este afectată.

Aproape la fel de ușor ca de Titan.

Mai lungă durată decât orice alte spite de pe piață.Extrem de mare oboseala rezultatele testelor

Aliaj Special de tratament și de producție sofisticate.

Cel mai aerodinamic vorbit disponibile.

Produs de înaltă rezistență, oboseala-rezistente din oțel inoxidabil 18/8 conform Sapim standard de calitate caietul de sarcini.

Disponibil de la 182 mm până la 310 mm în chiar lungimi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 50cm x 25cm x 50cm (19.69in x 9.84in x 19.69in)
Greutate Pachet 2.5kg (5.51lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand Elite
Lățime 24-50mm
Aplicabile Biciclete Biciclete De Munte
Sistem De Frânare Disc de frână
A vorbit Sapim Cx ray
Înălțime /adâncime 22-30mm
Starea drumului Enduro/DH/AM/XC
Numărul De Model 29er carbon MTB Rim
A Vorbit Gaura 24-30H
Roata Material de carbon
Garanție 2 ani
Dimensiune 29er
gaura 28H
Material plin fibra de carbon
hub dt swiss
Tip de anvelope hookless
Finisare 1K/3K/12K/UD

Produse similare