5pcs Sexy, Femei și Copii din Dantela Neagra cu Urechi de Pisică Bentita Fete Drăguț Clopote de Petrecere, Accesorii de Par Fotografie Portret Stil de Păr Hoop

44.37lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ai venit!!

Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru culoare Nr. doriți să se amestecă atunci când plasați comanda, sau va vom trimite aleatoriu pentru tine, Multumesc!

Pentru en-gros, vă rugăm să contactați agenții noștri de vânzări de comerț manager, sau trimite e-mailuri.Tks!

Detalii și poze, după cum urmează:

Nume: Șef formație

Stare: nou, lucrate manual

Material: Poliester

(Ușor abatere poate exista din cauza manual)

Notificare:

1) din Cauza luminozitatea lumină și aparat de fotografiat motiv, poate exista o ușoară diferență de culoare, sper că puteți înțelege.

2) transport Gratuit prin China post prin recomandată. În stare normală, pentru că e economice de transport, se estimează să sosească de la 25-55 de zile. Dacă ai nevoie de o livrare mai rapidă, vă rugăm să alegeți de Transport maritim de "EMS, DHL sau alte Exprima de Transport maritim", atunci când plasați comanda . Multumesc!!!

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.

Transport

a) în mod Normal, ne va livra în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.

b) transport Gratuit prin China Post înregistrat par avion, de urmărire Nr. vor fi furnizate.

Dacă nu știți site-ul pentru a urmări, vă rugăm să ne contactați, vă vom răspunde cât mai curând posibil.

c) În condiții normale, pentru că e economice de transport, se estimează să sosească de la 25-55 de zile. Dar poate întârzia câteva zile, atunci când se confruntă cu vreme rea sau companie de transport maritim de sezon aglomerat, care este în afara controlului nostru. Sper să pot obține înțelegere. Dacă ai nevoie de o livrare mai rapidă, vă rugăm să alegeți de Transport maritim de "EMS,DHL sau alte Exprima de Transport maritim", atunci când plasați comanda . Multumesc!!!

d) vă Rugăm să asigurați-vă că ați completat adresa, cod postal,persoana de contact,numărul de telefon și alte informații detaliate, care ar putea avea nevoie pentru primirea mărfurilor.

e) În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara ca "cadou", cu o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Politica de returnare

Toate produsele sunt dublu verificate și ambalate bine înainte de expediere, dar dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile de retur este acceptedwithin 7 zile după primirea mărfurilor.S-ar putea returna un prompt de schimb sau putem rambursa plata la tine. Vă rugăm să rețineți că întoarcerea trebuie să fie în termen de 7 zile de la cumpărare, fără întoarcere sau de schimb vor fi acceptate afer 7 zile de la data achiziționării. Și vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție. Dupa ce returneitem, va vom returna plata integrala la tine. Taxele de returnare ar trebui să fie responsabil pentru client.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 4cm x 6cm (4.72in x 1.57in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Model Tip Animale
Tip Bastoane De Păr
Material Poliester
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Stil Moda
arcuri de par Floare De Păr Arcuri
Gen Unisex
Numele Departamentului Adult
utilizator Femei Și Copii

Produse similare