2017 terminat Marantz Tub preamplificator Baza pe Marantz 7 Preamp 6Z5P+12AX7B versiunea Clasică

533.11lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2017 terminat Marantz Tub preamplificator Baza pe Marantz 7 Preamp 6Z5P+12AX7B versiunea Clasică

Introducere:

Generație legendarul Marantz 7 (M7) tub preamplificator, sunet de calitate cu ei moale, de frecvență Intermediară dulce și natural, tub Tub este bogat și faimos. Vii, naturale, delicate, buna șir, stretch, poziționarea imaginii este superb. De înaltă și joasă frecvență extensie în loc, de Joasă frecvență se arunca cu capul adânc și puternic, fără lipsă de flexibilitate.

Magazinul nostru circuitul de la clasic M7 circuit, și în funcție de dispozitivele moderne (în principal condensatori de cuplaj) și caracteristicile de epocă condensatori și alte modificări necesare și corecții, ZERO-ZONE cu propria sa putere, aspect rezonabil și cabluri, multi-nivel de pregătire, astfel încât acest produs este foarte liniștită.

Material:

ALPII Tip 16 potențiometru, Germania ERO condensatori de cuplaj, Italia ieșire AV condensatoare, Siemens de înaltă tensiune, filtru de condensatoare, toate HIFI sectorul bun material.

Utilizarea tub: 6Z5P --------- X1

12AX7B ------ X3

Tensiune de intrare: AC 110V / 220V / 240V (opțional) atunci Când comandați, vă rugăm să spune-mi de ce ai nevoie de tensiune versiune.

Intrare jack Standard: RCA Bloc (Patru seturi de date de intrare, unul seturi de ieșire)

Răspuns în frecvență: 10-26kHz (+/- 0.11 dB)

Amplificator de tensiune de nivel: Aproximativ 15 ori

Distorsiune Armonică Totală: 0.078%

Raport semnal zgomot: -99dB

Dimensiune: 320 mm*170mm*50mm(înălțimea totală este de aproximativ 100mm), Recommande plasat spațiul din mașină, cerința minimă înălțime de nu mai puțin de 180mm.

Timp de transport maritim:

Default trimite prin curierat rapid,de aproximativ 8-16business zile poate ajunge cel mai de țări din europa, Rusia, Brazilia,Africa.Ucraina și alte câteva țări îndepărtate vor avea nevoie de ceva mai multe zile.

Retur Si Schimb:

> Unele elemente schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului.(vă rugăm să consultați detaliu descrie)[În caz de DOA (Dead on Arrival), vă rugăm să raporteze în termen de 3 zile]

> Produs returnat nu trebuie sa fie noi, nepurtate și în starea inițială.

> Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport la și de la )

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 8.0kg (17.64lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Canale 2 (2.0)
Putere Maximă Per Canal 20W
Numărul De Model 6Z5P
Pachet Da
Nume De Brand GZbotolave

Produse similare