PU'Aimetis HD de supraveghere cu infraroșu aparat de fotografiat lentilă neagră în formă de șurub 1.3 MP lentilă pinhole 3.7 mm M12 filet lentile CCTV

30.36lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


wy-plugin-start

Marfă Fierbinte

$10.8

$15.8

$46.3

$15.8

$17.16

$15.93

$19.63

$36.9

wy-plugin-end

HD de supraveghere cu infraroșu aparat de fotografiat lentilă neagră în formă de șurub 1.3 MP lentilă pinhole 3.7 mm M12 filet CCTV lentile compania Noastra a fost persistă în principiu de credibilitate bazată, clienții supreme și garantate de calitate, pentru a oferi cele mai bune servicii prin eforturile noastre extreme! Promitem: același lucru pentru tine calitatea noastră de preț este optim, același preț noastre de calitate este cel mai garantez! Fabrica de vânzări directe de bunuri sunt cu siguranta valoare pentru bani!

NOTĂ: Dacă aveți nevoie să adăugați IR (IR650, IR: 850, IR940) note, note nu va implicit pentru a nu crește IR.

Garanție:

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit. Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantata. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

4. Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună. Acestea trebuie să fie în stare de resalable. Feedback: satisfacția clienților și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu bunurile și serviciile. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a trimite feedback-ul negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe clienților.

Vă mulțumim pentru dvs. de cumparaturi

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.035kg (0.08lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 3cm x 3cm x 3cm (1.18in x 1.18in x 1.18in)
Lentile Cu O Lungime Totală 8,5 mm
Lentile structura 4G
Unghiul orizontal 92 grade
Nume De Brand PU'Aimetis
Numărul De Model 3.7 heiluosi-3
Zona De Detectare 1/3
Rezolutie1.3 MP

Produse similare