3.0 & USB 2.0 Hub PS4 Pro pentru PlayStation 4 Pro Extender Adaptor USB Hub Joc Consola Extinde Adaptor USB Accesorii

45.38lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


3.0 & USB 2.0 Hub PS4 Pro pentru PlayStation 4 Pro /Slim Extender Adaptor USB Hub Joc Consola Extinde Adaptor USB Accesorii

Hub include un (1) port USB 3.0 și patru (4) porturi USB 2.0 pentru transmiterea mai rapidă a datelor și de încărcare de putere. Permite utilizarea sau încărcați până la 5 accesorii USB simultan. PS4 slim și PRO HUB este un produs nou bazat pe portul USB al PS4 gazdă 5-port USB expander hub, special concepute pentru a se potrivi pentru ps4 slim și PRO consola. Playstation slim și PRO hub USB cu LED-uri indicatoare luminoase înseamnă că puteți recunoaște rapid la starea de lucru de la fiecare conectare a dispozitivelor. Este foarte usor de utilizat, introduceți-l în PS4 slim și PRO consola, apoi folosiți cablul MICRO USB pentru a conecta PS4 slim și PRO controller cu PS4 slim și PRO consola, atunci puteți să-l utilizați. Permite utilizarea sau încărcați până la 5 accesorii USB simultan se potrivește Perfect cu PS4 slim și PRO consola, durabil în ambele estetică și utilizarea de zi cu zi. Este convenabil și într-adevăr o necesitate pentru gameri.

Instrucțiuni de operare a Introduce PS4 slim și PRO HUB-ul în portul USB al consolei PS4 corect. Conectați sursa de alimentare. Taxa de PS4 slim și PRO controller direct, atunci când vă conectați-l cu port USB 3.0 de acest produs. Cu inca 4 USB 2.0 port de ieșire.

1 x USB hub pentru PS4 slim și PRO

Ai putea face plata prin intermediul mai presus de metode de plată, Vilatudor.ro va verifica plata în termen de 24 de ore

după ce plata complet vom procesa comanda dumneavoastră odată ce procesul de ora este de peste. Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne da feedback neutru sau negativ sau litigiu, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Mulțumesc în avans. Dacă puteți să ne dea 5 stele ,va vom trimite un cadou pentru următoarea comandă . Cum să obțineți mai multe Cupoane și Discount ? 1) Aveți posibilitatea să partajați fotografia pentru elementele în feedback-ul și mult contact cu noi , va vom oferi o $2USD Cupoane pe care le puteți folosi în următoarea ordine . care e mai mare decât 2.1 USD (cum ar fi comanda e 2.1 USD , trebuie doar să plătească 0.1 USD) 2) la primirea de produse achiziționate și de a face o evaluare a produsului pe forum Local sau Platforme de social networking (nu uitați să atașați link-ul din magazinul nostru)

Vom verifica de evaluare a calității și afișări de pagină. Atunci va vom oferi un $2USD Cupoane . 3) Adauga nostru magazin în magazin listă ,puteți obține 3% din fiecare comanda .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 7cm (7.87in x 5.91in x 2.76in)
Compatibil Marca/Model SONY
Acesta este un produs aftermarket NU este fabricat de Sony
Dimensiune about 75 x 55 x 39mm
Numărul De Model 5 Port pentru PS4 slim și PRO Hub
SE POTRIVESC PENTRU pentru Sony PS4 PRO
Cu USB Da
SONY Model PlayStation4 PRO
Hub include un port USB 3.0 și patru porturi USB 2.0
Nume De Brand Yoteen
Material Material ABS

Produse similare