IPAKY Grele Clar de Caz Pentru iPhone 7 si 7 Plus Flexibil Bara de protecție Transparent Înapoi Caz Acoperire Pentru iPhone 7 Plus Cristal Caz

27.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


IPAKY Grele Clar de Caz Pentru iPhone 7 si 7 Plus Flexibil Bara de protecție Transparent Înapoi Caz Acoperire Pentru iPhone 7 Plus Cristal Caz

1. Acest caz transparente cu 1:1 muri tăiate pentru a asigurați-vă că acesta este de 100% este echipat pentru iPhone 7/7 Plus.

2. Sa TPU+ PC structură complexă face mai puternic decât tradiționale de cazuri de telefon.

3. PC-ul clară greu înapoi caz cu flexibil TPU cadre pentru a arăta frumusețea originală de iPhone.

4 . 1mm super slim design vă oferă telefon suficient de protecție și frumos de mână-simt simultan.

5. Aproximativ 20g greutate foarte ușor, un caz bun aduce o bună protecție fără sarcină suplimentară.

6. Margine unic de armare design face mai bine la absorbție de șoc pentru cele 4 colțuri.

* Ne va livra comanda dvs.(e) în termen de 2 zile lucrătoare de moduri diferite(Epacket, China Post Air Mail etc.). De obicei, costă 5 - 25 de zile de la livrare coletul la diferite țări și regiuni. Vă rugăm să trebuie să fie suficient de pacient în timpul comanda dumneavoastră este în curs de livrare, pentru că lucrurile bune vin întotdeauna încet.

* Vă rugăm să asigurați-vă că ne oferă 100% dreptate informații, inclusiv numele complet, adresa completă, numărul de telefon, numărul de TVA(dacă este necesar) etc. pentru a evita orice pierdere și lipsă de comanda(s).

Satisfactia dumneavoastra este nostru întotdeauna exercitarea, ne va pune întotdeauna noastră cea mai mare atenție la fericirea de clienții noștri evaluate pe partea de sus. Pentru nici un motiv, Aveți dreptul de a reveni înapoi la noi în termen de 7 zile după ce a primit comandă(s). Nu conteaza daca nu va place sau nu nevoie de el mai mult sau orice altceva, ai nevoie doar de a returna comanda(e) de la noi și să ne anunțați numărul de urmărire, dacă este necesar, apoi va vom returna înapoi.

Sugestia dumneavoastră și feedback-ul este cel mai important lucru pentru noi, care este cel mai bun mod pentru noi de a îmbunătăți produsele și serviciile noastre. Vă rugăm să nu ezitați să contactați dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile de ordine(s), vom găsi cu siguranță o soluție de mare pentru a rezolva toate problemele pentru tine. Cu toate acestea, dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul și imagine arată în comentariile, care ne va încuraja să facă mai bine în viitor.

Începând cu anul 2005, IPAKY este un brand lider de profesionist accesorii de telefon mobil. Ne-ar dori să împărtășească cele mai bune noastre de produse și servicii pentru clienții noștri la nivel mondial. Nu conteaza daca vinzi online sau offline, sunt salutat călduros să contactați serviciul nostru pentru clienți dacă aveți nici un interes să fie distribuitorii noștri. Ce e mai mult, am, de asemenea, poate accepta ODM & OEM ordinele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 12cm x 3cm (7.87in x 4.72in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Grosime 2mm
Model capac transparent
Material PC+TPU
design Transparent
Dimensiune For 4.7"/5.5" Screen
fuction absorbție de șoc
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Da
Procesul Armare
Structura Complex
Nume De Brand ipaky
Greutate 30g
Stil Simplu Moda
Compatibil Model de iPhone iPhone 7 Plus,iPhone 7
Compatibil Marca Apple iphone
Caracteristici Capac transparent + Flexibil bara
Caracteristică Anti-amprente
Tip Montate Caz
Funcția Anti-knock

Produse similare