Leadbike Bicicleta 32 LED Lumina de Roata de Bicicleta DIY Programabile Bicicleta Vorbit Lumina 30 De Modele de Biciclete Led Roata Vorbit Biciclete Anvelope Lumina

44.53lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Numele produsului Leadbike Bicicleta Hot wheels Lumina A07-Material DIY PC Tip Baterie 3 buc AAA(Fara baterie) sau 250MAH Li Produs Dimensiune 15cm*9cm*1.3 cm Rata de rezistent la apa IPX5 se Aplică pentru tipurile de biciclete de 20 de inci și de mai sus, Produsul este format din 32 buc Led-uri

Modelul este clar și complet atunci când viteza de pana la 30kms/oră DIY funcția de programare, puteți edita text, scrisori, orice imagini de import Întrerupător:Echipat cu comutator manual și comutator senzor INSTALA:

Descărcați instrumentul software de pe site-ul

Deschideți software-ul. Începe pentru a crea grafica pe care o preferați în formatul PIC

Conectați Amtop CONDUS SpokeLit la computer cu cablul USB furnizat. Descarcă grafica de unul care le-ați creat pentru roata de lumină

Acum va veti bucura de grafica cu bicicleta. PACHET: 1* Lumina de Roata de Bicicleta 1 * Cablu USB

Welcme la magazinul nostru

Acceptăm se Amestecă Ordin/de Ordine în Vrac...

Este placerea noastra de a construi pe termen lung relație de afaceri cu tine. Suntem o companie localizata in China si avem o echipa puternica pentru a sprijini tranzacție și să încerce să facă cele mai bune servicii pentru tine, între timp ne-am sprijini, de asemenea, OEM și en-Gros,Pentru mai multe informații,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment!

Putem, de asemenea, picătură de transport maritim

Vă rugăm să acorde termen de 3 zile de la comanda

Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Orice probleme,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată înainte de a DESCHIDE un CAZ sau de a părăsi Neutru / Negativ Feedback-ul cu mai puțin de 4 stele de rating , vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva pentru tine!

Pentru defecte sau elemente greșite primite : Cumpărătorii trebuie să raporteze către Vânzător în termen de 7 zile după ce a primit de bunuri. Pentru defecte element, Cumpărătorii trebuie să trimită e-mail cu fotografii, indicând suprafața și starea de defecte. La recunoașterea de către Vânzător, elementul trebuie să fie returnate în termen de 7 zile lucrătoare. Real poștale taxa pentru returnarea, precum și costurile pentru re-trimiterea element de înlocuire vor fi suportate de către Vânzător. Pentru schimbul de dimensiuni : Putem accepta schimbul de dimensiuni obiectul nostru de disponibilitatea pe stoc. Dacă este acceptat, Cumpărătorii trebuie să se întoarcă elementul la propriile cheltuieli. Cumpărătorii trebuie să plătească de transport maritim și de manipulare taxa ca publicitate în lista noastră pentru re-trimiterea element nou. Pentru elementele de transport gratuit, Vânzătorul va încasa efectiv de transport tariful pentru re-trimiterea. Produsele trebuie returnate intacte, fără a purtat sau folosit, și cu etichetele originale și de ambalare. Fără schimburi sau de returnare vor fi acceptate pentru orice alte motive decât cele de mai sus. Vă rugăm să ne contactați la detalii, în primul rând, înainte de acțiune!

Servicii Standard: China Post Air Mail la nivel mondial, USPS pentru statele UNITE ale americii, ambele urmărite. Accelerate de Serviciu: China post EMS,poate fi urmărită pe internet de China Post EMS. Vă rugăm să completați adresa de livrare cu număr de telefon de contact,mai ales în Rusia cumpărător,vă rugăm să confirmați numele tău complet. Timp de livrare: transport maritim în timpul Sezonului de Vacanta va fi mai mult decât de obicei.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 12cm x 3cm (8.66in x 4.72in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.14kg (0.31lb.)
roată de lumină muntele de lanterna bicicleta biciclete din spate, coada de lumină led-uri volan
Numărul De Model A07-DIY
Baterie 3*AAA sau o Baterie Li 250mAH
Nume De Brand LEADBIKE
cauciucul de la bicicleta lumina lumina led-uri pentru bicicleta, spite de bicicleta lumini de biciclete lumina led-uri
certificare CE
Montare De Plasament Spițe De Roată
Alimentare Baterie

Produse similare