Alb/roșu Celebritate Kim Kardashian Adânc V Gâtului fără mâneci Split Maxi Bal Rochie Mare Parte Fantă Dublă de Seara Lungi Rochie de Petrecere

103.72lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caietul De Stil Club, Sexy Ocazii Club De Noapte, Vara Model Solid Decolteu V-Neck Maneca Lungime Rochie Fără Mâneci Lungime De Glezna-Lungime Dimensiune Tip Regulat Decor Gol, Ruched, Slit Conținutul Pachetului 1 X Rochie Brand Niciunul Pachetului Fiecare Piesă Într-Un Sac Pp Tip De Element Rochii Speciale Etapa De Utilizare Și Dans Purta Personaje Fara Spate Rochii De Categoria Rochii Jersey

Detalii

Absolut uimitoare rochie maxi de la noastre de haine sexy. Fără mâneci "Pofta" maxi are o secțiune de mijloc tăiat în față, laterale și spate. Allure toată lumea cu acest remarcabil rochie. Un fermoar ascuns in spate, cufunda decolteu v, și două de înaltă picior fante va avea tu căutarea perfect pentru noapte.

Caracteristici

•Jersey maxi rochie cu dubla fata fante

•Neted moale tesatura cu sentimentul confortabil

•Versatil rochii pentru diferite ocazii de poartă

•Rochii Sexy sunt în căutarea perfect cu moda bijuterii

•En-gros rochii jersey sunt fierbinte vânzări în acest sezon

Vă rugăm să rețineți că rochia lungime 132CM~137CM,nu atât de mult mai mult ca model de poarta din diferite cumpărătorului înălțime!

Notă: 1.Nu poate 1-2 cm abaterea în mărimi diferite, locații și se întind de țesături. Dimensiunea diagramă este numai pentru referință, poate exista o mică diferență cu ceea ce ai. 2.Există 3 tipuri de elasticitate: Elasticitate Mare (față-verso întins), Mediu de Elasticitate (o față întinsă) și Nonelastic (poate nu la intins ). 3.Culoarea poate fi mai deschisă sau mai închisă, din cauza diferite de afișare PC-ul. 4.Se spală de mână la 30 de grade de apa, atârnă să se usuce la umbră, să interzică de albire. 5.Poate exista o ușoară diferență în detaliu și model de rochie.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 11cm x 5cm (5.91in x 4.33in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Rochii De Lungime Glezna-Lungime
Stil Noutate
Sezon Vara
Maneca Stil Rezervor
Silueta Se potrivesc și Flare
Numărul De Model dublu split maxi rochie, partea de fantă maxi rochie
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Decor Gol
Model Tip Solid
Gen Femei
Decolteu V-Neck
Talia Imperiul
Material Poliester,Spandex,Vascoza
Dimensiune S, M, L

Produse similare