Iarna Sport În Aer Liber Straturi Duble Fleece Bandane Magic Tub Eșarfă Ciclism Gât Mai Cald Multi Funcția Polar Reversibilă Articole Pentru Acoperirea Capului

20.15lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații înainte de a plasa comanda:

1) Importul de taxe sau impozite taxă nu este inclusă în prețul sau taxele de transport, astfel încât aceste taxă este responsabilitatea cumpărătorului.

2) culorile reale ale produselor, poate, un pic diferit de imagini care arată ca urmare a diferitelor displayers sau inevitabil optica probleme de camere .

3) TRANSPORT GRATUIT nu este aplicat pentru toate țările , deoarece costul de unele țări este mult mai exprensive. Dacă nu-TRANSPORT GRATUIT pentru țara ta, nostru sistem de transport va calcula soldul comparativ cu statele UNITE ale americii. În plus, pentru EXPRESS de livrare, vom verifica adresa dvs., dacă e ZONĂ de la DISTANȚĂ în funcție de CODUL POȘTAL. Dacă este ZONĂ de la DISTANȚĂ, vom lua un cost suplimentar de la tine, și să vă informeze prin e-mail sau pentru mesaj.

4) În caz de funcționare din stoc, vă rugăm să lăsați un mesaj în scopul sau e-mail-ne înainte de a face plata atunci când suntem offline. Deci putem lua legătura cu tine prin e-mail la prima dată. A schimba un produs sau rambursarea integrală a plății este la fel de sugestia ta.

5) vă Rugăm să nu lăsați culorile sau numerele de model la comanda . Dacă nu ne spui ce culoare sau modele vă place, vă vom contacta prin e-mail sau Vilatudor.ro mesaj de la prima dată. Dacă nu putem obține răspunsul dumneavoastră până peste timpul de livrare este, aleatoare modele sau culori va fi trimis la tine. Deci, vă rog, nu cere înlocuirea sau paymet rambursate din acest motiv atunci. Dar noi chiar sper că puteți alege culoarea preferata sau modele de voi înșivă, așa că e bine pentru a evita unele dispute în cele din urmă.

6) vă Rugăm să confirmați informațiile de livrare, fără nici o greșeală de a pleca în scopul de atent. Pentru cumparatori din Rusia, trebuie să-ți lași numele complet în ordine , în caz contrar, nu puteți obține parcelă din Rusia Post beucase de noul lor post regulile

FAQ : Q:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O: acceptam urmatoarele metode de plata: cridet card; moneybooker;T/T, western union. Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

O:Pachet la mai puțin de 2 Kg va fi trimis prin China Post Airmail care este transport gratuit la 26 de țări, după cum urmează: Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada ; Italia ; Turcia ; Spania ; Malaezia ; Franța ; Rusia ; Suedia ; Noua Zeelandă ; Norvegia ; Elveția ; Japonia ; Thailanda ; Irlanda ; Israel ; Belgia ; Polonia ; Coreea de Sud ; Austria ; Germania ; Danemarca ; Singapore .

Alte țări și pachet de peste 2 Kg, cumpărătorii trebuie să suporte întregul cost de transport. Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

O: Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. Î:acest produs veni cu pachetul de vânzare cu amănuntul?

A: Ne-am declarat de ambalare detaliu în descrierea fiecărui produs, vă rugăm să verificați, vă mulțumesc! Q:sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

R: Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Polar Reversibilă Multifunctional articole pentru acoperirea capului , accesoriul perfect pentru iarna! Cu două tipuri de material izolant la dispoziția dumneavoastră, veți fi capabil de a realiza un echilibru corect de protecție termică și rapid-uscat confort pentru condiții. - Două straturi de material, stratul exterior realizat din microfibra si interior moale din polar fleece, care creează o pernă de aer pentru a menține temperatura corpului si combate pierderea de căldură. - Acest reversibile tubulară crește moduri în care produsul poate fi purtat, de cotitură piesa. - Ofera o excelenta permeabilitate la aer și de control al umidității. - Polygiene? tratamentul, care permite tesatura pentru a rămâne curat pentru mai mult timp a evita dezvoltarea bacteriilor și se oprește mirosurile. - 100% Poliester. - Confort termic: RECE, O microfibra tubulare cusute la un Polartec? Clasic 100 pe care-l transformă în piesă perfectă pentru iarnă. - Multifunctional bucată de a menține temperatura corpului si combate pierderea de căldură. - Ofera o excelenta permeabilitate la aer și umiditate control - 100% Poliester - Confort Termic: COL

Element Polar Reversibilă Multifuncțional Bandane Material 100% Poliester Microfibra+Polar Fleece Dimensiune 25*49cm (1-2cm de eroare) de Culoare vă Rugăm să alegeți modele în opțiune de culoare de Proiectare vă Rugăm să lăsați model # la noi, dacă vrei alt model din Design-ul nostru Lista MOQ 1 buc/design de Ambalaje ambalaje Individuale

Recomandat fără Sudură Multifuncțional articole pentru acoperirea capului pentru tot anul | mai Ieftin Polar Fleece Headwears pentru Toamna si Iarna

1) va livra produsele la adresa de livrare-ai lăsat în Vilatudor.ro. Pentru că puteți obține parcelă în mod normal, vă rugăm să lăsați corect și complet, adresa de livrare cu atenție.

2) Ne pot trimite articole în 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. auditate de Vilatudor.ro, și acolo va fi un număr de urmărire de urmărire pentru fiecare comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 28cm x 16cm x 3cm (11.02in x 6.30in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Dimensiune 25*49cm(About 1cm error)
Pachet 1 buc/polybag
Stil Moda
Tip De Element Eșarfe
Gen Bărbați
Eșarfe De Tip inel
Potrivit Sezon Iarna
Test eco-friendly
Material Polar fleece
Eșarfe Lungime <60cm
Numele Departamentului Adult
design Stoc pot fi amestecate ca nevoile dvs.
Cerere Mai mult de 12 moduri pentru sporturi în aer liber sau decoratiuni de zi cu zi
Numărul De Model PRHM121-140
Model Tip Print
Nume De Brand SAIFLY NYOUHI

Produse similare