5pcs Transport Gratuit Foucs F1 rapidă Rapidă Camera Singur curea de Umăr Negru Curea Pentru aparat Foto DSLR 7D, 5D Mark II D800 A77 60D

142.31lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici:

Lume cel mai Rapid aparat Foto Curea. Focus face fotografia mai placuta. În plus Burete de mare pe umăr pad

O nouă Viteză de 150 lbs testat.Este un universal sling, îl puteți folosi pe 99% din camere

Actualizat Noul Pad Umăr Material pentru un Plus de Confort în timpul utilizării

Ia Mândrie, este o Transporta Viteza, cel Mai bun Proiectat Sling pentru Camera cu aliniere perfectă

Cele mai sigure și de încredere.

Nu pot sta încă ?Rapid curea F-1 va păstra echipamentul în condiții de siguranță și de echilibru chiar și în cele mai intense situații. Slide camera, curea pentru a apuca că fotografia perfectă .

Caietul de sarcini:

Culoare:Negru.

Maxim circumferinta: 59.06 inch/150cm.

Minim circumferinta:15.75 inch/40cm.

Burete Umăr Pad dimensiune:15.75 x 3.66 x 0.35 inch/40 x 9.3 x 0.9 cm(L x W x H).

Pachetul Include:

5 x Noul Focus aparat de Fotografiat Rapidă Curea

Plata > puteți plăti byMoneybookers, Visa, MasterCard, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit. CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține. Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau Vilatudor.ro pentru asistență de Transport > Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale. Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții. Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat. Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată. Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client de Garanție > 12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea) produsele Defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original). noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare. Taxă de retur fi responsabil de cumpărător, Client Service > Noi menținem standarde înalte de excellenceand depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da neutralor feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
culoare Negru
Numărul De Model F1
Cantitatea 5pcs
Nume De Brand ikacha
Tip Curea Aparat Foto
Pachet Da
Tip Accesorii no
Material Panza

Produse similare