ESCATCH Boardshorts Barbati Surf iute Uscat pantaloni Scurți de Plajă Mens pantaloni Scurți de Înot Masculin Bord Costume de baie Litoral Înot Scurt cu Ochiuri de Linie

56.12lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Mai jos Asiatice Dimensiunea diagramă numai pentru referință,1-3cm abatere este acceptabil din diferite manuale de măsurare .

Iute uscat

Plasă de scurtă linie în interiorul /cu captuseala ochiurilor de plasă

Informații de transport maritim

Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate detaliată și corectă de informații cum ar fi numele complet al persoanei de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații,astfel încât comenzile pot fi livrate la tine rapid și fără probleme.

Culori Si Dimensiuni

Imaginile sunt doar mostre de referință. Din cauza diferitelor fotografie de unghiul si lumina, și stabilirea, culorile se arată în fotografie nu corespunde 100% cu cele din elementele ei înșiși.

Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi de 2-3cm abateri. Dimensiunea measurementof diferite marci ar putea fi diferențe, și pot exista mici diferențe între uite pe un a prezentat modelul și uită-te pe tine din cauza diferențelor în cifre. Vă rugăm să vă rugăm să consultați dimensiunea și descrierea cu atenție înainte de cumpărare.

Taxele De Import:

Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 6cm (7.87in x 5.91in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.22kg (0.49lb.)
Caracteristică Iute Uscat
Gen Bărbați
Dimensiune Asian L, Asian XL, Asian XXL, Asian M
Model Tip Mozaic
Descriere 1 boardshorts bărbați
Captuseala cu mesh căptușeală interior
Talie elastic talie trupa,cordon
Descriere 3 pantaloni scurți de plajă bărbați
Descriere 2 mens de pantaloni scurți de înot
Nume De Brand ESCATCH
Material Poliester
Numărul De Model Boardshorts S83

Produse similare