Junlan Femei de Control Pantaloni Lungi de Jos Corset Talie Mare Antrenament Pantaloni Fitness Picior Formatorii Elastic Fata este Reducerea Pantaloni

60.07lei

Adauga la lista dorintelor

Intimii

Descriere produs


Note:

1. Compania noastra este binevenit picătură de transport maritim, en-gros și en-gros. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde în termen de 12 de ore.

2. Va oferim 100% satisfacție de servicii pentru fiecare comanda si client, dacă aveți orice satisfacție sau insatisfacție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3. După primirea comenzii sau de a nu primi comanda, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau dispută deschisă, să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema prin toate mijloacele.

4. 11-lea din fiecare lună este VIP ZI. Mai mult de discount, cupoane și repara suma off sunt în așteptare pentru tine!

Sfaturi:

1. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare pentru că a măsurii de mână.

2. Doar mână spală cu apă rece, te rog, nu se spală la mașină.

1. 88% poliester, 12% spandex, umiditate-wicking, respirabil si elastic tesatura oferă o acoperire completă, pentru Femei, plus dimensiune pantaloni de antrenament sunt concepute cu înaltă talie, burtica control betelie largă pentru rularea ciorapi.

2. Acestea sunt femei jambiere de compresie și sunt făcute pentru a ține corpul vostru strâmt pentru un antrenament rapid de recuperare, Perfect pentru antrenament de yoga, exercitii fizice, fitness, orice tip de antrenament, Yoga Jambiere combina moda, funcția și performanța ca activewear

3. Sport Power flex pantaloni de yoga va maximizează freestyle antrenament experiență de sport. Nostru înalt yoga antrenament codrin sunt cu siguranta un ideal pentru antrenament în sala de gimnastică sau de relaxare sau ca joggeri.

4. Burtica de control talie pantaloni de yoga, de asemenea, viitor o larga betelie cu burtica de control se potrivesc perfect stil de viață activ. Aceste femei atletice codrin îmbrăcăminte veni în diferite variante.

5. Yoga capri legging făcut pentru yoga, fitness, jogging si orice tip de sport sau de fitness-activități conexe. creat pentru Yoga, Greutate de formare, de Funcționare, Ciclism și alte activități de fitness.

Despre feedback-ul

Deschideți lista de tranzacție

Găsi

Faceți clic pe

Lumina

Despre transport

Este depinde de modul de transport maritim care o alegeți, vreme, timp de client diferite clearance-ul și așa mai departe... Dacă nu te-ai primi comanda în ordinea timpului de protecție, vă rugăm să ne contactați, și nu de a deschide un litigiu sau de a părăsi orice feedback-ul negativ , vă vom ajuta să se ocupe cu ea.

Despre culoare

Deoarece diferite de ecran de afișare are un mod diferit de a face cu culoarea, acesta va avea un anumit diferență de culoare de pe ecran diferite.

Despre retur

Contactați-ne imediat cu fotografie. Acceptam retur cu 7 zile vei primi. Pachetul ar trebui să fie forma originală. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema prin toate mijloacele pentru a ajunge la 100% satisfacție.

Despre taxe

Din cauza diferitelor politici din diferite țări, o țară este strict cu taxa de la taxele de import. Costul de transport maritim nu inclusiv orice taxe de import, de a cumpăra ar trebui să fie responsabil pentru taxele de import.

Cum să ne găsiți

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 20cm x 4cm (13.78in x 7.87in x 1.57in)
Numărul De Model 3010 pantaloni de Slabit
Ocazie Sală de gimnastică, sport, casa, locul de muncă, antrenament...
Material Poliester antrenament pantaloni
Tip Fată de control pantaloni
Grosime Standard
Nivelul De Control Mediu
culoare Negru, gri, alb, rose shapers
Gen Femei shapewear jos
Dimensiune S, M, L, XL, 2XL, Plus size bottoms
Tip De Element Formatorii
Decor Nici unul
Stil Fitness uzura partea de jos
Articol 3010 Femei pantaloni de slabit
Utilizare Slăbire, de formă și de fitness, corpul de control, femeile postpartum...
Shapewear Controlul Chilotei
Tesatura Tip Postav
Închidere Elastic pantaloni slim

Produse similare