MĂTASE CREP DE CHINE 114cm lățime 12momme/ Tesatura de Matase Naturala Dud DIY Matt Culoarea Femei Rochie de Seara Șamotă NR. 18

83.53lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Stimati Clienti: bine ati venit pentru a vizita SISULI magazin online de MODA! Suntem producator specializat pe tesatura matase naturala,eșarfă de mătase,articole de îmbrăcăminte de mătase,ne-am situat în mătase orașul hangzhou,se concentreze pe de înaltă calitate de mătase produse și de a oferi servicii profesionale pentru toți clienții,speranta unei colaborari de lunga durata cu tine! Dacă sunteți un comerciant cu amănuntul sau en-gros,vă rugăm să acorde o atenție la informațiile de mai jos: comanda OEM sau en-Gros sau picătură de transport maritim, toate sunt binevenite! 1/ comanda Personalizata : putem produce bazate pe modele proprii,pentru tipar digital,MOQ 50M,pentru serigrafie,MOQ 200M. 2/ en-Gros : Avem toate afișate țesături de mătase în stoc,livrare în 24 de ore. Mai mult pentru tine, cea mai mare reducere va ajunge. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă vrei să plasați comanda în vrac. 3/ Picătură de transport maritim : susținem picătură de transport maritim,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

- Spălare de mână ,cu apă la temperatura sub 30 de grade .

- Folosind detergent neutru în loc de săpun obișnuit,mai bine sampon, ca de mătase este similar ca parul, nu freca viguros sau de a folosi perie de păr,clătiți curat, pentru a evita pete sau cicatrici.

- Evitați să contactați suprafata aspra. Pliat de stocare în loc de agățat.

- Evitați să pulverizați parfum direct la matase tesatura 1-Dud Plantare 2-viermii de Mătase Alimentare 3-viermii de Mătase Filare 4-Gogoși de Mătase 5-Coaja de Pe Coconi 6-Mătase Filare 7-Mătase Țesut 8-Tesatura de Matase Creat

- Pur mătase de dud este fabricat din 100% proteine, cum ar fi fir de păr uman,care este foarte bun pentru sanatate si mai ales pentru pielea sensibila .

- Mătase este ultrasoft,confortabil,ca o a doua piele ,foarte blând pentru pielea noastra.

- În timpul verii,lumina de mătase este atât de respirabil pentru a menține corpul de accident vascular cerebral de căldură,va place nici o secundă poate înlocui.

Ia-o mică bucată de material(sau un fir),arde-l,real mătase va mirosi parul,si-l ciuguli,matasea va merge imediat în praf, în Timp ce fals va miros ca de plastic,și formează un nodul dur.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 2cm (13.78in x 9.84in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate Metru
culoare Șamotă
Articol Nr. CDC114W12-18
Material 100% Matase
Model Simplu Vopsit
Tip De Produs Alt Material
Stil Simplu
Lățime 114cm
Tip Tesatura Poplin
Gros 12momme
Technics Țesute
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare