Barbati Femei în aer liber de Mare Capacitate Gentile de Umar Sport, Genti Geanta Sport pentru Femei Fitness Călătorie de Bagaje, Sală de Fitness Saci

34.72lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Material:Nylon

Dimensiune: 46 CM*13CM*35CM Model de Show

Produs Arată

Dimensiune

Detalii

1.Serviciu (1)Toate elementele noastre sunt după cum se menționează în descrierile lor. (2)elementele sunt 100% noi,oferim cel mai bun produs la cel mai bun pret. (3)Dacă produsul primit este defect, vă rugăm să ne contactați imediat.

2.Transport (1)Vom trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este finalizată. Dacă aveți nevoie de orice favorabile sau rapid de transport maritim, vă rugăm să ne contactați,putem oferi cel mai bun pret. (2)în mod Normal, am trimis prin China Post Aer Înregistrat Mail ,acesta va ajunge in jur de 20-40 de zile,uneori, poate avea nevoie de mai mult timp. Deivery timp depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 50 de zile. Dacă nu primiți elementul după 40 de zile,vă Rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea. (3)la noi va fi livrat prin e-pachete,este transport gratuit. (4)de asemenea, putem livra prin DHL,Fedex,Ups,Aramex,Ems,e-Ems,E-pachete, puteti sa ne contactati ,va putem oferi un pret mai bun.

3.Feedback-ul (1)vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv (5 stele) , dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre. Și ați putea împărtăși cu prietenii tăi de pe VK, Facebook, Twitter...Multumesc (2)vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de a deschide un litigiu pe Vilatudor.ro.

(3)vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 4cm (5.91in x 5.91in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Material Nailon
culoare verde,gri,albastru,rosu
Nume De Brand MITHANWAY
Tip de sport Fitness
numărul 160121
Capacitate 36-55L

Produse similare