Parcare Asistență oglindă Ecran de 4.3" Vedere din Spate aparat de Fotografiat HD Video CCD LED Night Vision Auto Inversarea Oglinda Retrovizoare Monitor

121.08lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


"

Masina de siguranță de Asistență de Parcare oglinda Ecran Nou de vânzare Fierbinte 4.3 Inch, Camera retrovizoare HD Video CCD LED Night Vision Auto Inversarea Oglinda Retrovizoare Monitor

* Scene taiate la camera retrovizoare automat în timp ce ești cu spatele și de a reveni la original scene după aceea; Suporta DVD Auto, VCD, aparat de fotografiat, STB, receptor de satelit, și alte echipamente video.

* Oglinda monitorul va porni automat; sincron afișa video de la camera retrovizoare atunci când tu esti sprijinul masina ta

* 4.3"oglinda monitorul regla gradul de oglindă de flipping-l pentru a se potrivi ochii mai bun sau poți să-ți miști capul un pic pentru a minimiza reflexia; color HD LED backlight display Cu 2 intrare video

* Ca un dispozitiv suplimentar pentru a ajuta conducătorul auto prin prezentarea unei clare, clare spatele vehiculului a vizualiza pe un ecran LCD de înaltă rezoluție, în timp ce spatele

* Retrovizoare Monitor este o parte esențială a unui retrovizoare sistem care cu siguranta va spori dumneavoastră de conducere de siguranță în toate condițiile de conducere

Oglinda cu monitor cu comuta Automat pe funcția previne conducătorului auto de a avea pentru a comuta pe sistem atunci când are nevoie la spre spate sus, îl distrage atentia de la conducere.

Luminozitate, Contrast, Culoare și Nuanțe, acești parametri sunt reglabile. Puteți alege setarea optimă în funcție de scenarii de utilizare.

Când copierea de rezervă, puteți regla gradul de oglindă de flipping-l pentru a se potrivi ochii mai bun sau poți să-ți miști capul un pic pentru a reduce reflexia.

Retrovizoare Monitor este o parte esențială a unui retrovizoare sistem care cu siguranta va spori dumneavoastră de conducere de siguranță în toate condițiile de conducere

4.3-inch, 480*272 RGB de înaltă rezoluție garantează claritate și claritate a imaginii.

Caietul de sarcini:

1.Dimensiune ecran: 4.3 inch (diagonala de lungime)

2.Raport de Aspect : 16: 9 imagine

3.Intrare:2 moduri de intrări video

4.Sistem: PAL & NTSC auto-comutare

5.Rezolutie: 420 x R. G. B x 272 de puncte, de înaltă rezoluție, panou digital

6.Putere de alimentare: DC 12 V-24V

7.Design Compact

8.Parasolar jurul valorii de proiectare

9.Funcție de comutare stea

10.Potrivit pentru camera/DVD/VCD player

Detalii Pachet:

Pachetul Greutate: 0.40 kg

Pachet Dimensiuni: 25cm x 15cm x 10cm

Pachetul de Conținut: 1*masina oglinda retrovizoare; 1*cablu de alimentare

Politica de transport: Putem livra în întreaga lume.

1) Practic, vom alege cel mai economic mod de a trimite produsele la tine.

2) Dacă greutatea coletului este peste 2kgs, de obicei, va vom trimite prin UPS, DHL, EMS sau alte accelerate curieri. Este nevoie de aproximativ 3-10 zile pentru a ajunge la locul tău.

3) Dacă greutatea coletului este în 2kgs, de obicei, va vom trimite prin e-Mail de Aer, sau Express Mail Service. Este nevoie de aproximativ 7-20 zile lucrătoare pentru a ajunge la locul tău.

4) în Cazul în care adresa de livrare se localizează în zona de la distanță, cumpărătorul poate cere să plătească la distanță de zona de încărcare. Vă vom informa înainte de a trimite elementul afară.

5) Pentru Rusia clientului, putem folosi 139 de transport maritim sau de transport maritim EMS.

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a verifica costul de transport maritim și de transport maritim cu noi înainte de efectuarea plății, vă mulțumesc!

Taxă De Import:

Suma pe care o plătiți pentru a ne include doar elementele de preț și costul de transport maritim. Nu se adauga Taxe, Taxele pe Valoarea Adăugată, Taxele de Vămuire și alte taxe.

Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele de mai sus în cazul în care a avut loc pentru anumite bunuri.

În cazul în care parcela se întoarce înapoi la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească aceste taxe, ne-ar trimite coletul din nou excepția cazului în care cumpărătorul completează aceste taxe și să plătească toate întoarcerea și retrimite cost.

Cumpărătorul nu poate anula comanda sau cerere de rambursare din acest motiv.

Feedback-ul:

Depindem de satisfacție a clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, iar noi vom face același lucru pentru tine.

Ne pasă de clienții noștri fideli și să înțeleagă preocupările și frustrările s-ar putea avea.

Dacă întâmpinați probleme în timpul procesului de transport maritim sau orice probleme cu acest produs, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problemele.

Vom sincer încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele pentru tine cât de repede putem.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un rău sau neutru feedback-ul, sau orice stele mici, vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și de a spori satisfacția.

"

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.37kg (0.82lb.)
Element Dimensiune 4.3 inch pentru camera reverse monitor
Tip De Element Masina Monitoare
Numele Modelului din auto-styling monitor
Caracteristică display lcd monitor
2 canale de intrare video V1/V2(comutare Automată)
Plasarea Parasolar
Articol Greutate 370g
Tip De Material Plastic
Rezoluție 480x240
Nume De Brand EinCar
Tip De Produs Parcare Monitor si camera
Dimensiunea De Afișare 4.3"

Produse similare