Perforator Grele Rotativ Curea de Piele de Hârtie 6 Gaura Tăiat Urechea Cleste Punch Ambarcațiuni Instrument

24.55lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caietul de sarcini: tip de Element: Stantare Clește Material: oțel Carbon, Oțel, PVC Culori: (Culoare Mâner) Roșu (afișat ca imagine) Dimensiuni: (Ca imagine arată)

Lungime:22cm/8.67 cm Gaura de Forma: Round (6 Dimensiuni) Aplicabile Interval: Hârtie, Plastic, Piele Caracteristici: Aceasta este o pereche de profesionist pumn gaura clește, proiectat pentru a lovi cu pumnul prin cei greu și dur din piele. Potrivit pentru a fi folosit pentru a lovi cu pumnul hârtie, plastic și piele, etc. Punch capete sunt rotativ pentru usurinta de utilizare, spre deosebire de capete detașabile. 6 dimensiuni pentru tine de a alege, 2mm/2,5 mm/3 mm/3.5 mm/4mm/4,5 mm, convenabil de a lovi cu pumnul de mai multe dimensiuni de găuri. Materiale de înaltă calitate poate fi stabil și durabil, mâner din plastic poate fi confortabil și pentru a garanta o prindere sigură. Cantitate:1 BUC ( Fără pachetul de vânzare cu amănuntul ) Notă: Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Multumesc!!!! Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-4CM diferă datorită măsurare manual, mulțumesc! Pachetul include: 1 buc X Perforare Plier (alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus)

Plata:

1.Acceptam Alipay. West Union,TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesul de ESCROW. De asemenea, puteți verifica de aici :https://helppage.Vilatudor.ro/buyercenter/index.htm

2.Vom păstra pentru tine timp de 7 zile, așa că vă rugăm să faceți plata în termen de 7 zile. vă mulțumesc foarte mult.

3.Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.

Notă: Dacă ați decis să cumpere acest element,vă rugăm să acorde cât mai repede ca tine poate,astfel încât să putem livra la tine mai repede.

Livrare:

1.Va vom trimite coletul în 1-3 bussiness zile după plata terminat

2.Lasa-ne adresa înainte de a plăti,pentru clienții ruși pleca chiar Numele(include 3 cuvinte)

3.Oferim cele mai de mod de transport maritim pentru tine de a alege .cândva ne-am alege, de asemenea, cel mai bun mod de transport maritim pentru comanda dumneavoastră.

4. Transport diferite cu diferite timp de livrare ,la cele mai multe din țară ,este nevoie de aproximativ 20-50 zile, dar în vânzare la cald sezon ,timpul va fi mai mare.sper că puteți înțelege. dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați

Restituirea Se Întoarcă:

1.Ai 14 zile să ne contactați și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Nu există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2 .Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni

3.Va vom returna INTEGRAL WINNIGN VALOAREA OFERTEI,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,După atât cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro.SAU,puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul:

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru businesss de dezvoltare,ne-am sincerel vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv (Cinci Stele) pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.38kg (0.84lb.)
Material Oțel Carbon, Oțel, PVC
Nume De Brand OOTDTY
Numărul De Model perforator

Produse similare