NoEnName Cosplay de Desene animate de iarna Kigurumis Pijamale Copil Pijamale Pijama Costum de Câine, Pisica, Tigru, Elefant pijama pentru Copii Animale Sleepwear

50.38lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Am expediat în întreaga Lume .

Transport fel, avem: China Post, HongKong Post, Singapore Post, ePacket, EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Linie Specială (Aramex, ZTO), etc.

Dacă APO/FPO sau PO. Caseta adresă, putem livra numai prin China Post, HongKong Post, Singapore Post, ePacket și EMS, nu poate folosi DHL, TNT, UPS, FedEx.

Cele mai multe elementele de transport Gratuit (valoare sub 80-100usd, greutate mai jos 2.0 Kg) sunt expediate din China folosind China Post Airmail, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 25 de zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.

De obicei, în cazul în care elementele de valoare este mai mare de 80-100usd, vom nava out expres, cum ar fi EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Linie Specială (Aramex, ZTO), etc.

Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea de achiziție.

Transport maritim și de manipulare taxe nu sunt rambursabile, vă rugăm să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

Pentru orice produs vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi și să ne spuneți numărul de urmărire.

Acceptam alipay aici

ll cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW .

Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vom trimite bunurile în termen de 5-7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

Clienții ruși trebuie să ne dea receptor numele complet .

Transportul prin China Post Airmail pentru mai puțin de 2 kg de mărfuri este în 15-25 de zile lucrătoare. Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă Rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim.Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine. Expres transport nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

3 luni Garantie. Cumpara cu incredere.

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni, va vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Puteți revinde toate produsele noastre pe propriul magazin.

După ce ai primit comanda de la client, poti plasa comanda pe magazinul nostru, putem livra elementul direct la client adresa.

Lăsați-ne client, adresa de livrare și numărul de telefon atunci când plasați comanda și spune-ne cerințelor exacte.

Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare. Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale. Pentru că, uneori, aceasta va fi amânată pentru trafic de zbor sau gemuri. Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi, ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau rambursare pentru orice obiect pierdut.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul.

Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback.

Toate e-Mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi de lucru. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă Rugăm să resping dvs. de e-mail sau plângere la managerul nostru.

Bucurați-Vă De A Cumpara Bunuri Din Magazinul Meu!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.26kg (0.57lb.)
Utilizare Specială Costume
Tip De Sursă original
Numărul De Model KigurumisA
Caractere Kigurumis
Gen Unisex
Dimensiune M, L, XL
Componente Pantaloni,Top,Salopete & Salopetă
Material Bumbac
Numele Departamentului Copii
Tip De Element Seturi

Produse similare