Zebra (Fostă Motorola Symbol) LI4278 Scop General fără Fir Liniar LED Scanner cu USB Gazdă Interfata Bluetooth

868.00lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristicile produsului Wireless, portabile, cititor de coduri de bare poate fi folosit pentru a scana și a decoda liniar unidimensional (1D) coduri de bare 617 nanometri (nm) laser poate scana codurile de bare de pe o etichetă sau un ecran de telefon mobil de până la 30 de" departe, la o rezoluție de 13 mm și o viteză de până la 547 de scanari pe secunda capacitatea de Bluetooth cititor de coduri de bare vă permite să vă conectați fără fir la computer sau sistem gazdă (vândut separat) până la 330 de departe pentru a transmite date de coduri de bare USB cablu poate fi conectat la sistemul central de portul USB pentru a crea conexiune cu fir și reîncărcare baterie (inclus) Cantareste 7.9 oz.; măsuri 7.34 x 2.75 x 3.84 cm (H x W x D) Descrierea Produsului

Motorola LI4278 scop general fără fir liniar LED scanner este negru, se conectează la un sistem gazdă fără fir sau cu un cablu USB (inclus) și poate fi folosit pentru a scana și a decoda liniar unidimensional (1D) coduri de bare. Un 617 nanometri (nm) laser produce o singură linie de lumină, care poate scana codurile de bare de pe o etichetă sau un ecran de telefon mobil de până la 30 de" departe, la o rezoluție de 13 mm și o viteză de până la 547 de scanări pe secundă în modul continuu. Bluetooth Wireless capabilitate permite cititor de coduri de bare pentru a vă conecta fără fir la un computer sau alt sistem gazdă (vândut separat) până la 330 de departe pentru a transmite date de coduri de bare. Cititorul de coduri de bare USB cablu poate fi conectat la sistemul central de portul USB pentru a crea o conexiune cu fir și reîncărcați cititorului baterie (inclus). Bateria permite cititor de coduri de bare pentru a fi folosit continuu timp de până la 72 de ore la o singura incarcare. Acest produs cantareste 7.9 oz. și măsuri 7.34 x 2.75 x 3.84 cm (H x W x D). (H este înălțimea, distanța pe verticală de la cel mai mic la cel mai inalt punct; W este lățimea, distanța pe orizontală de la stânga la dreapta; D este adâncimea, distanța pe orizontală de la fata la spate.) Acesta poate rezista picături de până la 6' pe o podea de beton. Acest scanner de coduri de bare este potrivit pentru utilizarea cu un suport de încărcare și un 5V DC de alimentare (fiecare se vinde separat) și cu Motorola 123Scan și Scanner Management Service (SMS) software-ul (disponibil separat pentru descărcare). Pentru un set complet de specificații de produs, vă rugăm să consultați producătorul broșură.

Scanere de coduri de bare, de asemenea, cunoscut sub numele de cititoare de coduri de bare, poate fi folosit pentru a scana și a decoda coduri de bare și pentru a transmite date de coduri de bare la un computer sau alt sistem gazdă. Cititoare de coduri de bare cu o singura linie laser poate fi folosit pentru a scana liniar, unidimensional (1D) coduri de bare. Unele lasere pot produce lumină într-o omnidirectional model pentru a permite scanarea de coduri de bare din unghiuri diferite. Alte cititoare de coduri de bare conține CCD (charge-coupled device) senzori de lumină în loc de un laser pentru precizie si rezistenta la uzura. Scanere de coduri de bare cu raster de scanare, zonă de imagistica, și alte tehnologii de scanare poate permite de scanare de două-dimensional (2D) sau Portable Document Format 417 (PDF417) coduri de bare, printre alte tipuri. Unele cititoare de coduri de bare oferă la bord de memorie flash pentru a permite stocarea de date de coduri de bare înainte de a le transmite la un calculator sau sistem gazdă printr-un cablu USB sau wireless WLAN sau Bluetooth. Multe cititoare de coduri de bare au un mâner pentru portabile și să vină cu un stand sau un suport de încărcare pentru poziție fixă aplicații, în timp ce altele sunt concepute pentru utilizarea staționară pe o tejghea sau o altă suprafață plană. Unele portabil cititorii sunt suficient de mici pentru a fi transportate într-un buzunar sau atașat la o curea. Cititoare de coduri de bare sunt folosite la vânzare cu amănuntul de verificare contoare și alte puncte de vânzare (POS) locații și în depozite și facilități de transport.

Motorola Solutions producătorii de dispozitive de calcul mobile, aparate de radio, mese, și de captare de date dispozitive, cum ar fi scanerele de coduri de bare și RFID produse. Compania, fondată în 1928, are sediul in Schaumburg, IL.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 14cm x 8cm x 8cm (5.51in x 3.15in x 3.15in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Timp pentru a pieței Mar-13
Viteza De Scanare 200 scanari/secunda
Tip De Produs Scanner De Coduri De Bare
Adâncimea De Culoare 32 Bit
Scanarea De Sursă De Lumină Lumina naturala+LED
Numărul De Model Zebra (Fostă Motorola Symbol) LI4278
Tip Scanner De Coduri De Bare
Noutate Noi
Nume De Brand ScanHero
Scanare Tip De Element ccd
Rezoluție Optică 600*600
Tip De Interfață USB
Scanare Lățimea A4

Produse similare