14pcs Plastic PVC de Animale de Fermă Rață, Câine, Pui, Cerb, Porc Copac Modelul Set de Jucarie pentru Copii 15buc Multi-Culoare Modelul cel Mai bun Cadou pentru Copii

28.99lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere: Un set de 15buc ferma animalelor jucarie Include o gâscă, o rață, un cocoș, o găină, o pisică, un câine, un porc, o vaca, un iepure, un măgar, o capră, o oaie, o antilopa oryx și

un cerb Vine cu un copac, foarte vii design O jucărie mare pentru copiii dumneavoastră să recunoască diferite animale și să își extindă capacitatea de cognitive, de Asemenea, un ideal addittion la orice set ferma sau de companie pentru casa ta papusa Material: Plastic Dur, PVC Animal Lungime: 3.5 - 7.5 cm (asortate lungime) Animal Înălțime: 2 - 5.5 cm (asortate înălțime) Mișcările de Pericol - piese de Mici dimensiuni. Nu pentru copii sub 3 ani

Pachetul Include: 14 x animale de fermă 1 x Copac

Notă: vă Rugăm să fie amintit că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.

Vă Rugăm Să Citiți Înainte De Cumpărare

TRANSPORT

1.Transport la nivel mondial, doar cu excepția câtorva țări .

2.Cele mai multe țări oferim Transport Gratuit prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , aștepta doar de la distanță site-uri.

3. Ne va livra comanda în timp util după verificarea plății.

4.Verificați și confirmați adresa dvs. de ordine meci adresa de livrare, am doar navei în scopul de adresa.

5.Timp De Livrare :

6. Dacă nu ați primit comanda dupa 25 de zile lucrătoare de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Promitem că ne va ajuta până când coletul ajunge pentru tine!

Plata

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda. Vom aranja transport ASSP.

DUPĂ VÂNZAREA DE SERVICII

FEEDBACK-ul

Satisfacția dumneavoastră și comentariu pozitiv va fi foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5stele dacă sunteți mulțumit cu serviciile noastre.Și ne va oferi, de asemenea, de 5 stele feedback-ul.

Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.147kg (0.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 23cm x 5cm x 5cm (9.06in x 1.97in x 1.97in)
Nume De Brand MagiDeal
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Tema Animale
Gen Unisex
Material Plastic

Produse similare