2017 exterior IP65 senzor de mișcare solar led street light Decoratiuni de Gradina Lampi Poarta Șantierului Led-uri de înaltă calitate ping

513.94lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2017 exterior IP65 senzor de mișcare solar led street light Decoratiuni de Gradina Lampi Poarta Șantierului Led-uri de înaltă calitate FreeShipping

Caietul de sarcini

Solar LED Street Light caietul de sarcini:

Imagini Detaliate

Certificari

CONDUS lumina Strada Certificare

Despre Noi

Noi, ZHONGSHAN AIER de ILUMINAT cu TEHNOLOGIE de CO., LTD, este situat în partea de iluminat de capital – GuZhen, China. Cu "de economisire a Energiei, protecția mediului" filosofia de afaceri și retrimiterea pe de înaltă calitate de echipa de R & D și un cuprinzător sistem de management al calității pentru a oferi de înaltă calitate LED-uri și produse de iluminat soluții de inginerie.

Produsele noastre principale: LED Tube Lumini, Lumini LED Panel, Lumini de Inundații LED, Bec LED, Lumini LED Steet Lumini.... Oferim, de asemenea, end-to-end OEM/ODM de servicii pentru clienții din întreaga lume.

AIER LED, iluminare mai bună, o viață mai bună.

FAQ

1. Q: Cât timp este timpul de livrare?

O: Dacă adecvată a stocurilor disponibile, led lumini de stradă pot fi livrate in 1 zi. În caz contrar, pentru comenzi de probă, normal probele pot fi trimise în 3-5 zile; pentru cantități mari comenzi, produse, va pleca de la Shenzhen /Guangzhou/Zhongshan în termen de 15-20days după depunerea primit.

2. Q: Cum pot lua legatura cu tine?

O: Lăsați un mesaj pe site-ul nostru, sau să ne e-mail, va vom raspunde cat mai repede posibil.

3.Q: Poți personaliza led tube lumini?

A: Da, led lumini de stradă pot fi personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră, cum ar fi logo-ul de imprimare, imprimarea pachet. MOQ va fi diferit în funcție de produsele disponibile sau nu.

4. Q: Ce facem cu garantia? Ce se întâmplă dacă produsele merge prost?

A: Toate noastre cu led-uri lumini de stradă oferi 2-5 garanție, ar trebui să aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.

5. Q: Ce despre condițiile de plată?

A: 30% T/T depozit înainte de producție, 70% T/echilibru T înainte de expediere. LC, paypal, western union, de asemenea, disponibile.

6. Q: Cât timp ar trebui să led street light servește?

A: durata de viata a unui led tub lumina este decis de calitatea alimentării cu energie electrică și chip. Cu bun chip și puterea noastră de tuburi cu led-uri poate servi 30.000 la 50.000 de ore.

7. Q: Ce certificari aveți pentru cei led tube lumini?

R: Noastre cu led-uri steet luminile sunt CE ROHS aprobat.

8. Q: îți vând accessaries?

A:Da, toate accessaries pot fi vândute, vă rugăm să încheiați un contract cu noi pentru mai multe detalii.

9. Î: Cum de a controla calitatea?

A:Toate materiile prime sunt achiziționate de către cumpărători profesionale, standardizate și științifice de Calitate Controlat Procesul este în loc și respectat cu strictețe. În acest fel, putem promite clienților noștri că AIER poate fi de încredere.

10. Î: Cum de a controla costurile și de a face produsele "cost-eficiente"?

A: Toate puterile noastre carcasa de aluminiu pcb sunt produse de propriul nostru în loc de a cumpara de la alte fabrici, controlul calității în propriile noastre mâini, de economisire a costurilor de operare și brokeri de toate profiturile revenind la clienți.

11. Q:Cum de a începe o afacere?

O:vă recomandăm să vă noastra de produse în funcție de cerințele dumneavoastră, dacă sunteți mulțumit cu asta, atunci ai face un traseu ordin sau ordin de probă pentru a verifica calitatea, dacă totul ok, poti plasa o comanda atunci.

2017 exterior IP65 senzor de mișcare solar led street light Decoratiuni de Gradina Lampi Poarta Șantierului Led-uri de înaltă calitate FreeShipping

2017 exterior IP65 senzor de mișcare solar led street light Decoratiuni de Gradina Lampi Poarta Șantierului Led-uri de înaltă calitate FreeShipping

2017 exterior IP65 senzor de mișcare solar led street light Decoratiuni de Gradina Lampi Poarta Șantierului Led-uri de înaltă calitate FreeShipping

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 44cm x 23cm x 10cm (17.32in x 9.06in x 3.94in)
Greutate Pachet 5.6kg (12.35lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Emițătoare De Culoare 6000K alb
Numărul De Model AR-LSL-T11
IP Rating IP65
Este De Becuri Incluse Da
Garanție 3 Ani
LED smd3030
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Nume De Brand HELLOAIER
Tensiune 12V
Putere 5W, 8W, 10W, 12W, 15W
Sursa De Alimentare DC
timpul de lucru 3-7 ploios vreme umedă
Tipul De Bază Nici unul
dimensiune L660*W310*H60mm
Tip De Element Lumini De Stradă
Finisaj Nichel Periat
Cantitatea de Led 28pcs
certificare CE,FCC,RoHS,LVD,CCC
Nivelul De Protecție IP65
Caracteristici Senzor de mișcare + Lumină de control
Stil Modern
Utilizare Industriale
Încărcare oră 6 ore sub soare
Corpul Material Aluminiu
Culori Tempera alb rece

Produse similare