Plastic, lagăre de alunecare, role/roti de transmisie,Alunecare, rulment cu role nylon interior de 8mm, diametru 30mm,grosime 10mm. 10buc/lot

25.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Alunecare de nailon pachet rulment cu U-Groove; rulment cu Role interior de 8mm,diametru 30mm,grosime 10mm; Role lățimea canalului de 3.8 mm,adâncime de 1,5 mm; material Poliuretanic(POM); 10buc/lot; Dacă aveți nevoie de alte alunecare cu role,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Există mai multe modele de alunecare groove U role în magazin,vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a vedea detalii:

Explic: Pentru timpul de livrare,ne-am stabilit 7 zile pentru a evita unexpect factor,În fapt, putem face mai devreme;set Implicit timpul de livrare va fi de 1-2 zile. Livrarea va fi prin China Post Aer Înregistrat Mai am , Vilatudor.ro Standard de Transport maritim , Aerian rus , Ruston Economice Air Mail , ePacket și alte express compania indicați în ordine. De îndată ce veți obține bunuri,vă rugăm să confirmați în Vilatudor.ro ACUM,și să dea feedback-ul de 5 stele, dacă vă place.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 4cm x 5cm (3.15in x 1.57in x 1.97in)
Numărul De Model Pastic pachet de rulment groove "U"
Material Plastic
Tip Ușa Role
Nume De Brand Rong Rulare

Produse similare