De înaltă precizie 500g/ 0.1 g Digital LCD Portabil Mini Platforma de Bijuterii cantar de Buzunar Accesorios De Cocina Accesorii de Bucătărie -35

28.22lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


De înaltă precizie 500g/ 0.1 g Digital LCD Portabil Mini Platforma de Bijuterii cantar de Buzunar Accesorios De Cocina Accesorii de Bucatarie

Descriere :

Miniatura dimensiune de buzunar

Simplu de operat ion și ușor de citit LCD display

Tare/net greutate rs standard

Avertizare de baterie descărcată

Versatil multi-scop, utilizați

De economisire a energiei funcția de Auto-Off

Design elegant și culori

Unul dintre cele mai compacte scară din lume

Max greutate: 500g

Unități: g, ct, dwt, gn

Precizie rezoluție: 0,1 g,0.5 ct,0.1 dwt,2gn,

Alimentare: 2 x AAA 1.5 V baterii (Nu sunt Incluse)

Lumina de fundal de culoare: Albastru

Display: LCD

Culoare:alb

Dimensiune Ecran LCD:3 x 1 cm(L x W )

Dimensiuni:10 x7x 1.5 cm(L x W x H)

Greutate dimensiune Platforma:6 x6cm(L x W )

Pachet :

1 * Scară Digitale

Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.

În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.

În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .

1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.

2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială: inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.

4. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit)

Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Material Metal
Nume De Brand Multiyilego
Tip Instrumente De Măsurare
Instrumente De Măsurare De Tip Cântare De Bucătărie
Caracteristică Eco-Friendly,Aprovizionat
certificare CIQ
Numărul De Model B051823

Produse similare