Original Ultra-înaltă Capacitate de Leu Putere 6S Lipo Baterie 22.2 V 10400MAH 25C RC Heilecopter Masina Barca 6S 10000mah Baterie

509.62lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Original Ultra-înaltă Capacitate de Leu Putere 6S Lipo Baterie 22.2 V 10400MAH 25C RC Heilecopter Masina Barca 6S 10000mah Baterie Caracteristici: 100% de Brand Nou Unic electrod de tehnologia de fabricație, profesionale electrolit formulă, astfel încât să creeze platforma de descărcare de gestiune de mare, greutate redusa a bateriei; Utilizarea noilor cupru nichel placare polul urechi, reduce foarte mult din baterie rezistența internă a pemfc, și de a îmbunătăți rata înaltă performanță de descărcare de gestiune, de descărcare de gestiune temperatură scăzută Profesională; tehnologia de sudare cu ultrasunete, asigurați-vă că ansamblul de celule rată mare de descărcare de gestiune de capacitate; Fiecare baterie tot trece prin separarea strictă cu grupul (capacitate, tensiune, rezistență), pentru a se asigura că calitatea a bateriei după o combinație; Folosind îmbunătățit ori de tip structura, baterie cu rezistență internă mai mică, pentru a îmbunătăți de descărcare de gestiune curent capacitate; Produse prin CE, RoHS certificare, calitatea este mult mai fiabile caietul de sarcini: Capacitate:22.2 V 10400mAh de Configurare:4s1p Dimensiunile:172*65*65 mm Greutate:1500g Constant de Descărcare de gestiune:25C Explozie de Descărcare de gestiune:40C Descărcare de plug:XT60 sau T Plug

NOTĂ: nu loviți, dezasambla, scurt-circuit și puneți bateria în foc. Opri utilizarea atunci Când consumă sau temperatura este de peste 70 ° C. a se Păstra departe de copii căei nu se poate obține. Vehicul *** poate varia, nu ne GARANTIE pentru orice model specific, asigurați-vă că se potrivesc pentru utilizare înainte de achiziție. Vă rugăm să utilizați Speciale de echilibru încărcător pentru a încărca pentru a Păstra de viață a bateriei, și de a asigura încărcarea curren scăzut apoi 1C Pentru siguranță,vă recomandăm să utilizați Acumulator LiPo Sac de Siguranță la încărcare, sac de siguranță este destinat pentru a reduce riscul de deteriorare în caz de lipo foc. Vă rugăm să faceți clic de mai jos IMAX B6 Încărcător de Echilibru poze pentru mai multe detalii: vă Rugăm să faceți clic de mai jos Bateria de Siguranță Bag poze pentru mai multe detalii : Pachetul Inclus: 1 x 22.2 v 6S 10400mAh 25C LiPo Baterie (T Plug)

Sau 1 x 22.2 v 6S 10400mAh 25C LiPo Baterie ( XT60 plug ), vă Rugăm să acorde mai multă atenție acestui baterie plug, atunci când comandați, există două tipuri de priza pentru baterie, T Plug și XT60 Plug. 1.Vom trimite pachete în timp util după plată trece Vilatudor.ro de verificare de securitate, vă vom informa inmmediately dacă nu există nici o situație excepțională . 2.Vom alege cea mai bună metodă de transport maritim pentru țara dumneavoastră,depinde de starea de transport. 3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Pachetul reveni datorită problemă de transport,putem retrimite sau de restituire. 5.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte taxe vamale.

6.Estimat timpul de livrare pentru diferite metode de transport: Singapore Post și NLPost sunt bune pentru majoritatea clienților ca nici taxe vamale, în mod normal (Cu 15-60 De Zile timp de livrare) Vilatudor.ro Standard de Transport este stabil,sigur și îmbătrânirea rapidă pentru cele mai multe țări(15-35 Zile timp de livrare) DHL,UPS si FEDEX sunt rapide (3-8 Zile, timp de livrare), dar poate cauza taxelor vamale. EMS la nivel mondial: Pentru SUA, marea BRITANIE, Australia și Canada, de obicei, durează 15-20 zile lucratoare . 14-30 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări. 7.Timp de livrare 1.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video și să ne contactați în 48 de ore,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare. 1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 2.Feedback-ul este foarte important pentru afacerea noastră,și ne-am highlt apreciat că, dacă poate să ne dea 5 stele de feedback . 3.solicităm să vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. 4.Vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne problema ta,vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisfăcut!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 13cm x 10cm (5.12in x 5.12in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.3kg (2.87lb.)
Tip De Unitate bucata
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane Elicoptere
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Baterie
Upgrade Componente/Accesorii Lipo
RC Piese si Acc Acumulatori LiPo
Numărul De Model 10400mAh
Instrument De Consumabile Baterie
Patru-wheel-Drive Atribute Baterie
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Parametrii tehnici Valoarea 2
Material Metal

Produse similare