MAXMAN 0-300mm Instrument de Măsurare din Oțel Inoxidabil Șubler Digital Șubler cu Vernier Gauge Micrometru Paquimetro Messschieber

58.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Acumulatorul nu este inclus. Descriere: Delcast Electronic Digital Caliper oferă acces instant și citiri precise de interior, exterior, pas, și măsurătorile de adâncime, cu o precizie de 0.001 ". SAE / Metric de conversie a comuta convertește automat măsurătorile pentru a inci sau milimetri, cu simpla apăsare a unui buton. Reglabil metodă oferă o tensiune optimă pentru mișcarea de diapozitive și blochează fălcile etrierul la loc. Caracteristici: SAE / Metric de conversie a comuta Zero, calibrare comutare Automata On / Off, Ușor de citit LCD display construcția Durabilă din oțel inoxidabil Caietul de sarcini: Gama: 0,01 mm la 150 mm / 0.001 "să 6" Precizie: 0,02 mm / 0.001 " Rezolutie: 0.01 mm / 0.0005 "

Pachetul include:

1 x Vernier, șublere

1 x șurubelniță

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Transport gratuit pentru toate elementele pentru cele mai multe țări.Metoda de livrare va fi specificat de noi,ne va livra elemente de tine prin cele mai adecvate metode de livrare.Atunci când greutatea comenzii este mai mică de 2 kg, ne va livra lor prin China Post Aer Înregistrat Mail .Atunci când greutatea este mai mult de 2 kg, ne va livra lor de către Comerciale Expres sau Linie Specială de Logistică .

Dacă suma comenzii mai mult de USD $7 , poți urmări informații de logistică în pagina cu detaliile comenzii. Dacă suma comenzii mai puțin de USD $7 ,le vom transporta prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ,și nu există informații de urmărire.

Pentru China Post Aer Înregistrat Mail și China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ,starea normală:16 la 35 de zile pentru a ajunge.caz special:de la 35 la 60 de zile pentru a ajunge. În prezent, puteți plăti folosind Escrow , Visa , MasterCard , Western Union , Moneybookers , Qiwi , Webmoney . Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ, putem aranja întoarce pentru tine, revenirea este acceptată în termen de 7 zile,vă rugăm să ne contactați pentru adresa de livrare,asigurați-vă că elementul menține orginal de stat,nici un prejudiciu,și aveți nevoie pentru a plăti taxa de returnare.Sau puteți alege o rambursare parțială și să păstreze produsul.Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător. Acum, dacă achiziționați produsele noastre,și să ne dea 5 stele feedback-ul și să le împărtășiți site de rețea socială,cum ar fi facebook,twitter,vkontakte,insgram și etc,trimiterea screenshot la noi, va vom oferi un 3 dolari reducere la baza urmatoarea ta comanda. Cumpărături fericit călătorie!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.36kg (0.79lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model 0-150mm
Precizie 0,02 mm
Tip Etrier Digital Etriere
culoare 0-150mm, 0-200mm, 0-300mm
unitate de măsură MM,INCH
Material Din Oțel Inoxidabil
Interval De Măsurare 0-150mm
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Indicație de eroare 0,02 mm
Dimensiuni cutie 245x95x30mm
Nume De Brand MAXMAN
Baterie 1.55 V

Produse similare