Anul Nou Pizza Cutter Roată De Formă Rotundă Din Oțel Inoxidabil Pizza Roți Freze Tort Pâine Rotundă De Tăiere Cuțit De Bucătărie Pizza Instrumente

28.22lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


2018 Nou Pizza Cutter Roată de Formă Rotundă din Oțel Inoxidabil Pizza Roți Freze Tort Pâine Rotundă de Tăiere Cuțit de Bucătărie Pizza Instrumente Nume: Pizza Cutter Culoare:Argintiu & Negru Greutate: 135g 4.76 Oz Dimenison: 23 *9 cm 9*3.54 inch Material: PP+ din oțel inoxidabil Pachetul include: 1 * Pizza cutter Caracteristică: PERFECT TĂIAT PIZZA PIESE: Bucurați-vă cu ușurință și convenabil taie gros pizza crusta piese cu această primă tăietor de pizza. 3.5" ascuțit, unghi volan a făcut din HQ 304 din oțel inoxidabil oferă o rezistență excelentă la rugina si coroziune și face un durabil instrument de tăiere, care vă va servi de ani de zile. PROTEJAȚI-vă MÂINILE: se Taie în primă confort pizza, clătite, plăcinte sau aluat cookie-uri în perfectă siguranță, ca cutter oferă un seif lama se acoperă cu built-in de protecție împotriva prinderii degetelor pentru a preveni accidentele în timpul utilizării. UTILIZARE CONFORTABILA: Un excelent construcții durabile, acest cutter unic ergonomic cu mâner moale TPR finisare dispune de un built-in degetul mare și degetul de paza pentru a oferi stabilitate optimă și o excelentă securitate prindere. SPĂLAREA SE face O BRIZA: Nu mai faceți griji despre cum să curățați blocat alimentare de la pizza cutter! Pur și simplu deșurubați șurubul de pe lama cu o șurubelniță și se spală cu apă cu săpun sau puneți-l în mașina de spălat vase pentru o temeinică curățare completă.

1. Există mai multe metode disponibile pe Vilatudor.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare,plăți offline(transferuri bancare și Western Union). 2. Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporaily deținute de Vilatudor.ro, și nu va fi eliberat până când vă confirma primi produsul. 3. Dacă nu știți cum să plătească, vă Rugăm să faceți clic pe butonul de mai jos pentru a afla. 1. Din cauza politicii, vă Rugăm să ne dea numele complet. 2. Articol vor fi livrate in termen de 1-4 zile lucratoare de la primirea de plată. Și timp de livrare ca imaginea de mai jos. 3. Dacă transnation este în CHINEZĂ publice vacanță, timp de manipulare ar fi amânată. Vă rugăm să înțelegeți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.17kg (0.37lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 7cm x 3cm (5.91in x 2.76in x 1.18in)
culoare Silver & Black
design Europa
caracteristică 4 Ideal Pentru Pizza, Plăcinte, Clătite și Aluat Cookie-uri
caracteristică 3 Ergonomic Anti-Alunecare Maner Si Lama De Acoperire Durabil
Garanție 100% de Înaltă Calitate Aliaj de Zinc & grad de Alimente lama din oțel inoxidabil
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
lama 3.5 cm / 9 cm (otel Inoxidabil)
Caracteristică 2 din oțel inoxidabil slicer
Tip pizza instrumente
Material pp + lama din oțel inoxidabil
Numărul De Model KAIYU1208B
certificare CEE CE / UE,SGS,LFGB,CIQ,FDA
caracteristică 1 Pizza Cutter Slicer
Nume De Brand KAYCROWN
Pizza Instrumente De Tip Pizza Freze & Jante

Produse similare