Aytai 1 buc Simțit Halloween Tic Tac Toe Joc 17*17.8 inch desen Animat Amuzant Pinmkin Bat Simțit Jocuri Instrument de Decoratiuni de Halloween pentru Casa

43.60lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Lista de pachete: 1 buc Dovleac Joc Dimensiune: 17"*17.8"(45cm*43cm) Material: Fetru de Aplicare: de halloween,acasă, copii, cadouri de joc. Caracteristică: 1.Acest lucru ușor DIY Halloween tic tac toe are cei mai draguti păianjeni și fantome! 2.folosiți aceste materiale pentru a crea un Dovleac Tic Tac Toe Joc 3. fetru portocaliu pentru tăierea dovleac, Panglică pentru grila, violet simțit pentru stem, diferite obiecte de Halloween pentru a juca tic tac toe! 4.Călătorie Tic Tac Toe jocuri/copii cadouri Cumpărător Lectură

1.Mai Sus, Data De Livrare Este Numai Pentru Referință, Uneori, Va Fi Amânată De Sărbători, Festivaluri,Vreme Rea, Vamale, Etc.

2,prețul nu include Taxa vamala,Zonă de la Distanță, Taxă sau alte plătește Taxele de curierat.Ai nevoie să acorde 30USD mai mult, dacă adresa este de Zonă de la Distanță.

Plata

1,acceptam Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Wallet/Transfer Bancar.Contactați-Ne Dacă Aveți Orice Întrebare, Atunci Când Veți Plăti.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că orice rambursare va fi emisă în același mod în care cumpărătorul a plătit noi.

2,Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rog, așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie completeed.

Pachetul Shippment

1,Elementele vor fi verificate și ambalate bine înainte de a le trimite ,pentru a asigura clientilor nostri le-a primit în stare bună.

2,de Obicei, acesta va avea nevoie de 24 ore pentru Vilatudor.ro de a audita fonduri după ce ai plătit comanda,putem opera doar comanda după auditul financiar încheiat.

3,livrăm doar a confirmat comanda.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4,Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

5,Dacă nu ați primit coletul la timp estimat de livrare,vă rugăm să ne contactați,vom urmări shippment și replyn curând.

Feedback-ul

Va garantam standard ridicat de servicii pentru clienți și să depună eforturi pentru satisfacție de 100%!

Orice problemă,vă rugăm să ne contactați imediat

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 10cm x 5cm (4.72in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
culoare Orange
Utilizați 2 Petrecere Festiv Consumabile
Ocazie Petrecere De Halloween
Eveniment Petrecere Tip De Element Petrecere Decoratiuni
Utilizați 3 Decoratiuni de Halloween pentru Casa
Utilizarea 4 Joc De Halloween
Nume De Brand Aytai
Model Animale,Produse Alimentare
Utilizare 1 Decoratiuni De Halloween
Dimensiune M
Numărul De Model consumabile partid
Material A simțit
Tip eveniment consumabile partid

Produse similare