Mpow IPX8 sac impermeabil caz Universal Telefon Mobil Sac de Înot Caz de Ușor de a Lua fotografie sub apă pentru iphone sumsung huawei

21.88lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Note:

1. Transparent sac impermeabil vă permite pentru a debloca butonul HOME al iPhone 7 & 7, dar nu și pentru amprente Touch ID.

2. Presiunea la adâncimea poate avea un impact acțiuni pe ecranul tactil, vă rugăm să utilizați butoanele de volum pentru a face fotografii dacă acest lucru se întâmplă.

3. Pease efectueze un test de siguranță înainte de a utiliza produsul. Pur și simplu pune o batistă în geantă și-l aruncă în apă pentru 30 de minute, apoi se scoate pentru a verifica dacă țesutul este ud sau nu. NU utilizați produsul dacă țesutul este umed.

4.1 buc/pachet a aerului în interiorul sacului ,2 buc /pachet nu are aer în interior .

Bullet Points: FLOTANTĂ SAC USCAT HUSĂ: aer cerc padding în jurul valorii de husă face telefonul float pentru a evita o cădere de obiecte de valoare în apă. Material plutitor dispozitive de sprijin de până la 7.1 oz (200g), cum ar fi iPhone 7/ 7 Plus IPX8 CERTIFICATE rezistent la apa: Protejați-vă telefonul mobil, carduri de credit, și documente de la apa, zapada si praf. Perfect pentru înot, pescuit, canotaj, schi sau alte activități. NOTĂ: Asigurați-vă că acest sac impermeabil este bine sigilate înainte de utilizare subacvatică TOUCH-SENSITIVE& CRISTAL CLAR FEREASTRĂ: Premium material de TPU lucra cu toate butoanele de pornire, inclusiv iPhone 7/ 7 plus. Cu fereastră transparentă, puteți lua imagini clare sau clipuri video subacvatice. Sfat: utilizați butoanele de volum pentru a face fotografii în cazul în care presiunea de la adâncimea de impact a touchscreen funcția de SIGUR și UȘOR de DESIGN: ABS materiale asigura utilizarea durabil cu rezistenta la zgarieturi si rezistenta la uzura. Usoare caz rezistent la apa cu lanyard asigură o purtare confortabilă. S-ar putea închide în jurul gâtului în timp ce surfing, canotaj, pescuit și mai UNIVERSAL IMPERMEABIL CAZ: Compatibil cu dispozitive de până la 5,7 inci, cum ar fi iPhone Seria: iPhone7/7 Plus/6S/ 6; Galaxy S8/ S7 Edge/ S6 Edge Plus; Google Pixel/Pixel Plus, Huawei P9/ P9 Plus, LG G6, etc.

1buc/pachet imagine:

2 buc/pachet imagine :

IPX8 Certificate cu Nestingherit Vedere

Mpow IPX 8 sac impermeabil dispune de toate-în jurul valorii de material transparent, care sa nu blocheze camera (fata si spate). Acesta vă permite plăcută filmare subacvatic cu telefonul.

Plat pe Apă (numai pentru 1buc pachet)

Plutitor TPU material face posibil pentru plutitoare impermeabil caz. Nu mai îngrijorătoare despre picături accidental telefonul in piscina, la mare sau la râu.

Sigur Mecanism De Blocare

Dual pivotant blocare și sigilată de închidere clipuri design vă permite să scufundați dispozitivul până la 98 de metri adâncime, fără daune de apă. Premium ABS materiale oferi robust folosi cu excelenta rezistenta la zgarieturi si rezistenta la uzura.

Gratuit Mâna Ta

Detașabile curea vă permite atârnă la uscat sac pungă în jurul gâtului, ai putea bucura pe deplin de activitățile dumneavoastră fără nici o preocupare atunci când vă bucurați de pescuit, plimbare cu barca, inot, drumetii, camping sau alte activitati in aer liber.

ambalarea pentru 1buc :

pachet de 2 buc:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 12cm x 3cm (7.87in x 4.72in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Funcția Dirt-rezistent,Impermeabil
Model Mpow telefon rezistent la apa sac
compatibil pentru până la 5.7 inch telefoane inteligente
design afaceri
Nivel Rezistent La Apa IPX8
Tip Husă
Compatibil Marca Universal
Punct Special Atingeți sac
Caracteristici Aer în interiorul plutitoare telefon sac
Nume De Brand MPOW
Dimensiune 3inch-5.7inch phones
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No

Produse similare