Pentru Samsung Galaxy S4 SIV i9500 Negru Capac Carcasa Rama Mijloc Sasiu Capac Baterie,Geam Exterior,Adeziv 3M,Instrumente,Butonul Home

67.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Transport gratuit !! Negru Complet Capacul Carcasei Piese de Reparații,Geam Exterior,Cu Adeziv 3M,Instrumente,Butonul Home Pentru Samsung Galaxy S4 SIV i9500

Capac carcasa + Mijloc de Acoperire ( cu partea și butoanele de Acasă ) + Capac Baterie + Exterior Sticla + Adeziv 3M + Instrumente

Aceasta este un brand nou de înlocuire completă de locuințe pentru Samsung I9505 Galaxy S4 SIV Această Carcasă este utilizat pentru a înlocui deteriorate sau vechi, uzat capacul carcasei de pe telefonul mobil telefon mobil și să dea aparatul dvs. un aspect unic. Acesta este dotat cu buton de start.

De multe ori Corectează Următoarele Probleme: 100% de Brand nou. De înaltă calitate piese de schimb Fiecare element va fi testat înainte de expediere Înlocui deteriorat, rupt, zgâriat sau vechi telefon mobil caz Au un nou look al telefonului Culoare: Negru

Compatibil cu următorul model: pentru Samsung Galaxy S4 SIV i9500

Pachetul include: 1 x Capac carcasa 1x Mijlocul cadru ( cu partea și butoanele de Acasă ) 1x Capac de Baterie (cu Logo) 1x sticlă din Față(cu Logo) 1x adeziv 3M 1x Instrumente de Pachete în condiții de siguranță cutie cu bule

Plata:

Banii tăi sunt în siguranță în contul Vilatudor.ro , vă Rugăm să confirmați cu Vilatudor.ro și elibera banii după ce mărfurile sunt livrate.

Livrare:

Vom trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este de a verifica Vilatudor.ro. Noastre de transport gratuit inclus doar China post air mail și HK post air mail, iar greutatea ar trebui să fie în termen de 2 KG. Vă rog să observați China post air mail și HK post air mail încet. Dacă doriți să trimiteți prin EMS.DHL și UPS, ar trebui să plătească pentru costul de transport maritim. Când ne-am trimite bunuri , vom responsabil pentru problema în China Vamale ,iar cumpărătorul ar trebui să responsabilă pentru problema în cumpărătorului țară Vamale.

Număr De Urmărire Observa:

1. Veți urmări bunurile on-line după expedierea mărfii de 1-2 zile lucrătoare.

2. Vă rugăm să verificați bunuri pe compania de transport maritim fata cand primiti marfa.

Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum. vă rog să-compania de transport maritim da dovada. Noi te vom ajuta sa compania de transport maritim compensa.

Garanție:

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit. Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantata. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună. Acestea trebuie să fie în stare de resalable. Oamenii defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

Feedback-ul:

1. Dacă sunteți satisface cu livrare de bunuri, suntem apreciați de a ne da un feedback pozitiv și vom face același lucru pentru tine.

2. Ne pasă de clienții noștri de valoare, și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate.

3. Dacă nu se satisface cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp, și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice disputa de pe alibaba. Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Ne exprimam speranta putea stabili prietenie și parteneriat pe termen lung cu tine.

Orice întrebări, vă Rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Bine ati venit la magazinul nostru !!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Compatibil Marca Samsung
Nume De Brand mrhill
Compatibil Samsung Model Galaxy S
Model Pentru samsung S4 SIV i9500
Type1 Capac carcasa Mijloc Capac ( partea cu butoanele de pornire ) Capacul Bateriei
Type2 Geam exterior negru Original adeziv 3M Instrumente
culoare Negru
Material PC
design Bar
Numărul De Model OEM

Produse similare