Fără margini Călătorie 5pcs/lot Aliaj de Titan Carabină Alpinism în aer liber Cârlig Multi-funcția de Instrument de Lanț Clip Cârlig Ti1561B/Ti1562B

34.52lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Ti1561B

Ti1562B

Brand: fără margini Călătorie Articol: Ti1561B/ Ti1562B Material: Aliaj de Titan Dimensiuni: Ti1561B: Lungime: 4.5 cm Grosime: 0,3 cm Greutate: 4g/buc Ti1562B: Lungime: 4,5 cm, Grosime: 0,3 cm, Greutate: 4g/buc Locul de Origine: China detalii de Plată: De Alipay este cel mai rapid și cel mai sigur mod, atât pentru cumpărător și vânzător, putem accepta alipay. Vă rugăm să ne contactați prin ali mesaj imediat dacă doriți să anulați comanda, va vom ajuta sa-l anuleze. Transport termenii: 1: Elementul va fi livrat în termen de 5 zi lucrătoare după ce a primit plata. (Cu excepția week-end și de sărbătorile formulate.) 2: Dacă elementul are nevoie transportate prin intermediul transportului aerian, va dura 15-30 de zile, dacă alegeți express de livrare, vă rugăm să ne anunțați înainte să-l cumpere. Toate parcela deținută număr de urmărire. 3: Dacă nu primiți elementul în perioada normală, să ne contactați în primul rând și vom fi bucuroși să-l urmărească pentru tine ASAP. 4: În scopul de a preveni livrare eșec, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de informații este corectă și lasă-ne numărul tău de telefon. Retur si Schimb de politică: Dacă nu vă place produsele primite, le poti returna, transportul va fi platit de tine și vă rugăm să vă asigurați că mărfurile sunt în condiții bune. Dacă vom trimite bunurile greșite, puteți alege de înlocuire sau de restituire. Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați.

Feedback-ul :

Vom face toate eforturile pentru a face cumpărături mai plăcută și minunat și ne promitem că vom garanta cu un absolut feedback pozitiv după ce a verificat plata este primită. Dacă sunteți nemulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta și asigurați-vă că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și va face tot ce ne poate face să vă asigurați că aveți o experiență de cumpărături frumos.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Material Aliaj de titan
Nume De Brand Fără Margini Călătorie
Ti1561B Lungime
Tip Carabiniere & Quickdraws
Ti1562B Lungime

Produse similare