Timp WomensSlim Nurca Blană Sacou Casual Din Piele Iarba Faux Blana Paltoane De Mari Dimensiuni Toamna Iarna Haine Doamna Jachete De Blană J1648-16

297.90lei

Adauga la lista dorintelor

Jachete & Coats

Descriere produs


Dragi prieteni,bine ați venit la atelierul meu. Totuși,acesta este un nou magazin, vă rugăm să căutare pentru ceea ce vrei. Crede-ne,acest lucru este cel mai bun preț și cele mai bune produse.

De Brand nou

de înaltă calitate

informații dimensiune

Notă:

1.Compara detaliu dimensiuni cu un ta, daca nu esti sigur cu privire la dimensiunea de masă, ne puteți spune dimensiunea reală,și ne va da o sugestie.vă rugăm să permiteți-1-8cm diferă datorită măsurare manuală, mulțumesc!

2.Ca de fața calculatorului diferite culori de afișare diferit, culoarea reală tem oală varia ușor de la imaginile de mai sus, multumesc pentru intelegere!!

3.dacă sunteți onu cumpărător grijă vrea să deschidă disputa și un lacom i nr îi pasă loc întotdeauna de a da feedback-ul rău și o i nr grijă vrea să profite în achiziționarea, vă rugăm să nu faceți comanda în magazinul nostru, noi nu vă urez bun venit, și noi, de asemenea, nu acceptare rambursare completă și fără intoarcerea noastră de parcelă. dacă ai întâlni într-adevăr o problemă,vă rugăm să ne contactați , vom rezolva încerca noastre cele mai bune.vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune produse și servicii.

detalii produs:

Livrare:

Putem livra în întreaga lume, cu excepția APO/FPO. Și ce putem face picătură de transport maritim fără orice informații în pachet.

În mod normal, ne va livra elementele în termen de 3~5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

În mod normal, în termen de 3~10 zile lucrătoare după ce am trimis, puteți concert de caritate colete. Dacă nu puteți concert de caritate, vă rugăm să contactați-ne în mod liber înainte de a pune onu litigiu, multumesc.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți bioactive, dacă doriți cu adevărat pentru a primi elementele de repede, vă rugăm să alegeți mai rapidă alte moduri de transport, cum ar fi EMS sau DHL, mai degrabă decât China Post.

Timpul de livrare la toate transporturile internaționale nu poate fi estimat corect din cauza diferențelor în vamă timp de compensare în anumite țări, dacă nu primiți elemente, atunci când datele de livrare va fi de peste, vă rugăm să informați-mă să extindă data de livrare, mai degrabă decât o pune onu litigiu, multumesc.

Plata:

Acceptam alipay aici.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la bani, pentru că este încă protejat de Plata ESCROW înainte de a confirma comanda.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pune onu litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, vom confrunta cu noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Retur:

12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi, dar vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 10cm (11.81in x 9.84in x 3.94in)
Lungime maneca(cm) Plin
Tip De Închidere Centura
Gen Femei
Îmbrăcăminte Lungime Mult
Decor Talie Reglabila
Numărul De Model 20150717
Material Faux Blana
Guler O-Gât
Nume De Brand JMprobe
Maneca Stil Regulat
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Tip Slim
Îmbrăcăminte De Tip Blana & Faux Blana
Stil Moda Slim Blana
Ambarcațiunile\Technics Blana Complet

Produse similare