Design gratuit 5/8"(16 mm) 100 Curte/Mulțime de Cadouri Ambalare din Poliester Decor Personalizat Panglică de Nunta si Cadouri Personalizate

122.69lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Procesul de personalizat, Instrucțiuni de 100 de metri ca o rolă (100 metri = 91 metri) 1. Lățime Panglica:___________________________________ 2. Panglica De Culoare:____________________________________ 3. Imprimare text sau logo-ul:_________________________________ 4. Fontul textului: _______________________________________ 5. Imprimare color:____________________________________ LOGO-ul format de fișier: JPG, AI, EPS, PDF, CDR, PNG Gratuit opera de arta de design, și de a retrimite la client pentru acord

Producția de 5-7 zile

Afla Mai Multe Despre Acest Produs

Vă rugăm să rețineți informațiile în funcție de stil,

noi vă va oferi un design termen de 24 de ore

----------------------------------------------------------------

Proba diagrama

Produs personalizat atenție Normele Acest produs este un produs personalizat, nu divizat de vânzare cu amănuntul, un pregătiți-vă pentru una, două volume de ordinul 2. O Rola de panglică = 100 m = 91.4 m = 9140 cm. Vă rugăm să faceți clic pe paleta de culori pentru a selecta culoarea corespunzătoare din panglică (afișare diferite de culoare și culoarea de afișare va fi ușor diferite, vă rugăm să prevaleze în natură). Culoarea de conținut pot fi imprimate ușor inegale sau ușor prin fundal, în cazul în care culoarea ușor diferite este un fenomen normal, mai ales galben și alb și relativă culoare. Aur și argint nu se poate realiza pe suprafața translucidă efect de cristal,vă rugăm să selectați trei-dimensional frige aur și argint proces. Produse personalizate folosind ecran de imprimare, imprimare modele poate fi un pic de umbra, superioare și inferioare poziție o ușoară abatere sau o ușoară grosimea liniei, panglica în interiorul articulațiilor și alte probleme inevitabile.Vă mulțumesc pentru înțelegere. Datorită procesului de producție și geografice diferență , personalizat-a construit bugetul este: termen de 7-10 zile lucrătoare după confirmarea electronică proiectul de livrare în termen de aproximativ 1 saptamana pe drum de sosire. Vă rugăm să cu atenție confirmat înainte de a depune proiectul electronic: Panglica de material, lățime, text și alte detalii importante de informații, după ce a confirmat cu clienții. Dacă există o greșeală în ordine, aveți nevoie de a re-se achită costul integral. Produse personalizate fără probleme de calitate (procesul menționat mai sus defecte nu poate fi o problemă de calitate) nu de rambursare,vă Mulțumim pentru înțelegere!

Cu excepția problemele de mai sus,dacă nu au alte evidente de calitate eroare, vă rugăm să contactați magazinul de la re-imprimare, magazinul va prompt follow-up prelucrare.

Transport Internațional de Cumpărător vă rugăm să rețineți: 1, nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim. 2, vă Rugăm să verificați cu țara ta? Biroul vamal determină ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/ cumpărare. 3.Dacă aveți nevoie de pachetul rapid, vă rugăm să alegeți exprima, poate, nevoie să plătească pentru o taxa suplimentara de livrare. Politica De Returnare 1. Atunci când vei ajunge comanda, pls inspecta imediat să asigurați-vă că se potrivește cu descrierea din listă. Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați . vom face noastre cele mai bune pentru solv e pentru tine. 2. Dacă elementul este defect,vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile de la livrare,Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor .în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri . Feedback: vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru ,credem că comunicarea este cel mai bun mod de a obține prin orice problema, asa ca pls nu ezitați să ne contactați dacă orice problemă. Promitem să vă dau mulțumit de rezoluție pe baza de bogata mea experiență de vânzare on-line.

Haosihui cadou Co.,Ltd înființată în 2000,este una dintre cele mai reputate imprimare panglică fabricarea în china,Suntem specializati in fabricarea de diferite tipuri de personalizat panglică.Fabrica noastra este situat în Hangzhou,Zhejiang China,care are automate de echipamente de imprimare și profesionale echipa de producție,de imprimare profesionale și personalizate panglică pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Tip De Unitate lot (100 Metri/lot)
Tesatura Tip Satin
Technics Tipărite
Model personalizate
Nume De Brand haosihui
Lățime 5/8"
Tip De Produs Panglici
Material 100% Poliester
Stil Singură Față
Stil de imprimare avionul
logo-ul personalizate
Numărul De Model PD-09

Produse similare