13 Gauri Din Lemn Shape Sorter, Geometrice, Sortarea Cutie, Cognitive De Potrivire Blocuri De Lemn, Formă De Recunoaștere A Culorilor

71.01lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


13 Gauri Din Lemn Shape Sorter, Geometrice, Sortarea Cutie, Cognitive De Potrivire Blocuri De Lemn, Formă De Recunoaștere A Culorilor

Caracteristici:

Materiale de înaltă calitate, din lemn natural și Eco-friendly de vopsea, de siguranță pentru copii mici de a juca cu.

Ajuta copilul să învețe o varietate de forme geometrice, de a stimula capacitatea copilului de a observa și de matematică potențial.

Lasa-ti copilul exercita coordonarea mana-ochi, atunci când copilul a roti blocuri de culoare, de formare pentru copii răbdare și concentrare.

13 forme decupate în patru părți, de potrivire găurile de pe cutie, apoi arunca-le și fă-o din nou.

Recomandat pentru copii de peste 18 luni ( trebuie Să aibă supravegherea unui adult )

13 Gaura Blocuri de Lemn pentru construcții pot ajuta copiii să recunoască culori, observa forma, de a promova copii capacitatea operațională. Se poate îmbunătăți copii amintiri capacitatea, judecător și capacitatea de gândire.

Sfaturi pentru a juca

1. intelectual deschis cutia, construirea de blocuri de diferite forme, învățați-vă copilul să recunoască diferite forme si culori;

2. Lasa copilul embedd construirea de blocuri de diferite forme la poziția corespunzătoare. Prin acest fel, copiii Învață să facă distincția între forme și culori, prin coordonate ochi și mișcări de mână. Copii observa capacitatea este îmbunătățită!

3.Îndrumare de specialitate sfat: să acorde o atenție la detalii copilului perioadă sensibilă și motorii fine perioadă sensibilă de exercițiu; lăsați copiii să se exercite în același timp mâna dreaptă.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 5.31 x 5.31 x 4.72""

Culoare: multicolor

Material: lemn

Greutate: 700g

Pachetul Include:

1 x Cutie de Lemn

1 x 13 Blocuri

Transport maritim: 1. Ne va livra elementele în termen de 24 de ore lucrătoare după ce plata este de ajuns. 2. Oferim transport gratuit politică prin China Air post. Ar putea avea nevoie de 20-30 de zile pentru a ajunge.puteți folosi numărul de urmărire cu condiția să-l urmărească on-line. 3. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Restituire & Înlocuire: 1. Toate produsele livrate vor fi testate înainte de expediere de către noastra de profesionisti QC. 2. După ce a primit bunurile, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile, dacă nu sunteți mulțumit sau nu sunt daune. Dar trebuie să ne dea poze dovada. 3. Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să păstrați-le în aceeași stare în care a fost trimis. Va vom returna după ce am primit-o, dar suma nu va inclusiv costul de transport maritim. Feedback-ul si Contactati-ne: 1. Orice întrebări sau comentarii despre produse sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 2. Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre sau servicii. 3. Dacă aveți orice feedback-ul negativ, pls contactati-ne primul rând, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Oricum feedback-ul negativ nu rezolva lucrurile. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri, vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Gen Unisex
Clasificarea Montaj
Numărul De Model CB-26
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Material Lemn
Avertizare Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani
Lemn Tip Bloc Geometrice Asamblare Blocuri
Tip Blocuri

Produse similare