Utile Hidroponice Coș Pepinieră Tava De Semințe De Pepinieră Oală Flori Plantă De Germinare A Semințelor Tava Crească Cutie De Legume Semănat Tava Caz

33.59lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dublu-Strat De Semințe Sprouter Tava De Pepinieră Hidroponice Coș De Flori De Plante De Germinare Tava Cutie

Produs Instrucțiuni:

1. Elimina impuritățile din semințe înainte de înmuiere-le. Este nevoie de doar 8-12 ore pentru cele mai multe dintre semințe, apă și pot fi schimbate pentru 1-2 ori între timp. Este nevoie de 4-6 ore pentru înmuiere semințe de ridichi și alte mici subțire-jupuite semințe. În timpul iernii, temperatura apei de înmuiere semințe este de aproximativ 50 de grade, iar temperatura camerei este destul de la alte sezoane. Semințele ar trebui să fie udat cu apă de la robinet.

2. Puneți o bucată de hârtie pe alb ochiurilor de placă înainte de semănat, și să semene semințele uniform pe hârtie, fără să se suprapună, și apoi uda fără apă concentrare. Pentru semințe mici, un burete sau o nivelare instrumente pot ajuta le aplatiza. Ea nu poate fi atât de dens în vară, și o bună ventilație este necesară.

3. După care acoperă-l cu lucrări, vă rugăm să puneți hârtie pentru a hidrata, de umbră și de a accelera germinarea semințelor. Pepinieră actele juca rolul de simulare a solului. Vă rugăm să uda cam de 3 ori pe zi pentru a menține hidratare, și păstrați-l faci până la recoltare.

4. În scopul de a acoperi plăci este de a ponegri și umbra semințele. Semințe, cum ar fi alune, soia, linte, ierburi potrivite pentru a manca, nu poate fi expus la lumină. Prin urmare, acesta poate fi acoperit de un prosop umed și se clătește de trei ori pe zi sub robinet. Pentru acele semințe ale căror răsaduri pot fi consumate, ar trebui să fie expuse la lumină după ce ajunge la înălțimea de 2 cm.

5. Pentru semințele a căror creștere are nevoie de lumină, numai actele de mai sus ar trebui să fie eliminate în cazul în care ajunge la înălțimea de 2 cm. Sub hârtie ar trebui să fie rezervate până la recoltare. Loc de alb plasă tava în verde solid tavă cu apă și culturii hidroponice poate fi pornit dacă apa în tavă cu apă și plasă tava este la același nivel, se poate ajunge la grădiniță hârtie. Apă în jos tava ar trebui să fie schimbate o dată la două zile.

6. Dacă lăstarii cresc la aproximativ 10CM, cele mai multe dintre ele pot fi recoltate. Când răsaduri atinge înălțimea de 4-5CM, ele pot fi expuse la lumina soarelui slab pentru a crește clorofilă, deci frunzele pot deschide mai devreme. Răsaduri, cum ar fi mazăre negru-ochi mazăre, rinichi talmeș-balmeș fasole, pini și sălcii, fasole larg, și paie de grâu pot fi recoltate de două ori, și altele pot fi recoltate de către o singură dată.

Parametrii De Produse:

1. Culoare: diverse culori și livrate în mod aleatoriu (Rosu,Albastru ,Portocaliu și așa mai departe)

2. Dimensiune: aproximativ 34 * 25 * 4.5 cm / 13.39 * 9.84 * 1.77 inch

3. Material: plastic

Lista De Ambalare:

1 * Alb Plantare Tava ( cea cu gauri )

1 * Verde Tavă cu Apă ( fundul tavii ) (culori la întâmplare )

Notă:

1.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2.Vă rugăm să permiteți puțin diferă datorită măsurare manual.

Produsul Arata:

A:

B:

Escrow este sigur pentru cumpărători și vânzători, vă recomandăm să alegeți Escrow,suporta card de Credit,

Moneybookers, Visa, Master card, Western union etc.

Dacă aveți nevoie pentru a utiliza "alte" plăți,vă rugăm să ne contactați ,prin e-mail sau un mesaj.

Plata ar trebui să fie finalizat în termen de 7 zile, dacă au ceva dificultăți, vă rugăm să anunțați-mă.

Am doar nava ta confirmat adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Toate comenzile vor fi livrate in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Transportul prin China Post Air Mail pentru mai puțin de 2 kg de mărfuri ,în general, se va lua 25-45 de zile lucrătoare(în unele țări poate fi mult mai mare) ,dacă aveți nevoie de produsele foarte urgent ,vă rugăm să ne contactați pentru DHL etc. Vom calcula costul de transport maritim pentru tine .Întotdeauna este nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.31kg (0.68lb.)
tip 3 semințe tava
Tip 4 germinarea semințelor tava
Numărul De Model Hydroponics Tava
Finisare Nu Filmate
culoare Verde coș Alb tava
Dimensiuni 34*25*4.5 cm
tip 2 tava de pepinieră
Nume De Brand LeKing
Picătură de transport maritim Suport
Tip Vase De Pepinieră
tip 1 Hydroponics coș
Caracteristică Eco-Friendly
Plastic Tip PP
Material Plastic

Produse similare