NSA piese de Schimb pentru M-1000 dispenser bandă , Lama cutit + lama cutie , DOUĂ PĂRȚI 550#

125.15lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


M1000 Cutie de hârtie gumată dispenser bandă foarfece accesorii

Pretul de mai sus include Lamă(de cuțit) și cutie . Când cumpărător de a cumpăra o mașină , vă sugerez să cumpărați această lamă cutie+cutit pentru Depozitare, atunci când cuțitul nu este ascuțit , puteți schimba unul nou .

va livra comanda propriu în3-4 zile . uneori comandă mare va dura mai mult timp . apoi oferă numărul de urmărire în timp . voi scrie mai mică valoare de pe pachet pentru a face custom clearance-ul ușor . de obicei scriu 8-10 USD la colet și marca drept cadou . dacă aveți solicitări speciale cu privire la valoarea de parcelă pls notă mine . .Dacă puneți o cantitate mare de ordine , sper că vă poate prelungi durata de expediere timp pentru mine 2-3 zile , pentru este nevoie de mai mult timp pentru a pregăti încărcături decât un pic de cantități .

TimeArea7-15 daysAsiaNorth America

10-25 de lucru daysWest EuroMid-EastOceaniaEast Euro30-40 de daysSouth AmericaAfrica

TimeArea7-15 daysAsiaNorth America

10-25 de lucru daysWest EuroMid-EastOceaniaEast Euro30-40 de daysSouth AmericaAfrica

Odată ce primesc coletul , dacă prejudiciul , pls contactati-ma pentru a găsi ajutor , nu se deschide disputa stânga sau feedback-ul rău . un nou magazin de greu să suferi pentru asta . dacă este mai mică cantitate , voi trimite restul imediat . pentru alte probleme , pls notă mine pe timp îmi va răspunde rapid . pls rețineți că, dacă aveți probleme , ar trebui să mă contactați în termen de 7 zile .Pls amintiți-vă să ne Contactați, este primul lucru pe care ar trebui să faci .

· DACĂ ați primit produsul la perioada de timp , sper că ai plecat acceptabil și rezonabil feedback-ul cu inițiativă .DACĂ nu-l primească la perioada de timp , pls contactati-ma să depășească timpul de livrare în loc de un litigiu sau orice alte lucruri .Pls nu uita sa lasat un feedback pentru un bun vânzător .Multumesc avansate !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Numărul De Model m1000
Material fonta
Tip Instrument De Putere Părți

Produse similare