5.5 inch Pentru Oukitel K3 Panou de Ecran Tactil Garanție Panou de Sticlă, cu Ecran Tactil de Sticlă Pentru K3

47.76lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Fiecare atingere a ecranului va fi repeatly testate înainte de livrare,și un sigiliu pe ea. După primirea mărfurilor, vă rugăm să nu scoateți sigiliul, pentru că noi recunoaștem doar sigiliul pentru a vă asigura că produsele noastre. Acesta nu va fi returnat dacă nu există nici sigiliul nostru. Nu-l instalați. Testați-l cu telefonul pe placa de baza prima. Dacă există orice problemă în timpul de testare, vă rugăm să ne contactați. Important notă: nu Vom oferi servicii post-vânzare dacă problema a apărut după instalare. Ecran sunt fragile produs. Pentru non-profesioniști, este recomandat să ia telefonul de la un profesionist telefon mobil centru de reparații. Din cauza cumpărătorul se demontează și se instalează condus la ecranul de daune, nu suntem responsabili pentru asta.

Sfaturi: din Cauza diferitelor timp, producătorii,și de alți factori, toate reale de bunuri nu poate fi garantat că imaginile încărcate de magazinul nostru sunt exact la fel, mai ales culoarea. Atunci când marfa este un pic vizual diferit de magazinul nostru poze, acesta este supus produsul real. Desigur, bunuri în mâinile tale este cu siguranta cel de care ai nevoie.

Din cauza timpului, există multe produse nu au avut timp pentru rafturi. Dacă este necesar, vă rugăm să ne consultați.Vom face tot posibilul pentru a satisface nevoia ta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 12cm x 10cm (7.87in x 4.72in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model Pentru Oukitel K3
Nume De Brand mobyxun
Ecran ≥5"
calitate Testare Înainte De Expediere
Compatibil Marca OUKITEL
Pachet Bubble Box
pret EXW
Garanție 180 de zile înainte de instalare
culoare Negru
Tip Ecran Tactil
livrare în termen de 7 zile lucrătoare

Produse similare