En-gros de timbru de 5 pc-uri de înaltă calitate de timbru materiale ștampila Dreptunghiulară shell material Fotosensibil flash timbru de 25*50mm

40.53lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


5 buc Timbru Suport cu Tampon de Cauciuc

Notă: pad dimensiune este mai mare decât cel indicat de dimensiune 5 mm

(Avem rotund cerc, oval, pătrat și dreptunghi tipuri. Dacă aveți unele speical are nevoie, vă rugăm să ne contactați. Multumesc.)

Introducerea de produse

Nume: ștampila materiale (Ștampila shell+Perna)

Material: plastic+burete

Forma: Circular, elipsă, Pătrat, Dreptunghiular

Pachetul include: 5 buc de flash timbre de cauciuc

Se potrivesc de mai jos Etanșare mașină:

Strat De Etanșare Mașină

Strat de etanșare mașină este nou și echipamente de inalta tehnologie, care a schimbat complet tradițional complicat sigilii de luare de tehnologie. Utilizarea aparatului, este nevoie de doar 10 până la 15 de secunde pentru a face un strat de etanșare. Ea are multe avantaje, cum ar fi viteza de lucru mare, seal este clar și nu difuzează, suprafața de etanșare nu se va micsora sau se deformează. Este ușor pentru a opera aparatul, și utilizatorul poate învăța să utilizeze cu ușurință.

Strat de Etanșare Mașină pot face tot felul de fotosensibil sigilii, portret sigilii, cărți de vizită foci, desene animate sigilii, și poate utilizat pe scară largă în sigilii industrie, portret sigilii magazin, locuri turistice, fotocopie magazine.

Opertations:

1. Print design-ul de pe Pergament cu o imprimantă laser.

2. În funcție de dimensiunea de proiectare, taie izolarea film cu dimensiuni corespunzătoare.

3. Pergament, izolarea film, stamp pad, cele trei ordine: Pergament în partea de sus, de Imprimare cu fața în jos, nivelul de mijloc este izolarea de film, cel de-al treilea strat este stamp pad, stai bine cu clemă și a pus în mașină.

4. Porniți alimentarea, aparatul a început să perceapă, atunci când tensiunea de până la 800 V, curentul oprit, apăsați butonul de pornire, expunerea completă.

5. Scoate clema, apoi scoate fotosensibil pad.

6. Pune-pad în ștampila titularului, injectați de cerneală, un timbru se face.

Elemente Incluse:

5 buc ștampila titularului de cauciuc tampoane de timbru

Caracteristic fotosensibil flash ștampila:

( Notă: Dacă doriți să cumpere taie tampoane de timbru, vă rugăm să ne dea detaliat forma și dimensiunile de care ai nevoie, atunci vom lua înapoi la tine. )

1. Ea nu are nevoie de pad de cerneală și cerneală și cerneala poate fi reumplut în mod continuu.

2. Seal este foarte clar, și nu se deformează. Presiunea de etanșare nu-l va afecta.

3. Cerneala nu se extinde și culoarea nu se decoloreaza, si se usuca la sigilarea

4. Pentru că aceasta este conformă cu cerința de Etanșare Publice, Pentru Administrarea Sistemului de Informații, se poate evita falsificarea în mod eficient.

1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin FedEx sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI . Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

Pentru Brazilia/Argentina/Chile clienții , dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CUIT, CPF sau CNPJ ). Fără ea, Vamale va returna bunurile în China .

2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.

3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5) durata de timp de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Numărul De Model Dreptunghiular
culoare
Utilizarea Motto-Ul Personalizat
Material Cauciuc
Tip Auto-Cernelii De Timbru

Produse similare