Excelent 12v Ulei de Motor Diesel Curata Hota de Aspirație Transferul Schimba Pompa Auto de schimb de Ulei Pompa

106.26lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Excelent 12v Ulei de Motor Diesel Curata Hota de Aspirație Transferul Schimba Pompa de 12 v / 5 Amp DC Ulei de Motor Transfer Debit: 12 Litri Pe Oră Diesel de Transfer Debit: 90 Litri Pe Oră Descriere: de Bună Calitate de Ulei de Motor/ Diesel Pompă de Transfer Extractor O Modalitate foarte bună de A Extrage un Ulei de Motor De la Autovehiculul Dvs., Fără Mizerie & Instrumente Specializate Extract de Ulei De la Masina Ta, Moto, Scuter, Atv, Camion, Barca, Stivuitoare, Generatoare, Tractoare, Plimbare Pe masina de Tuns etc Sifon si Transfer Diesel Pentru Autoturisme, Camioane, Nave, Barci, Tractoare, Mașini Agricole, Echipamente etc Specificatii: Culoare: Negru, galben Dispozitiv descriere: pompă Model Nr. : JH-JY001 tensiune de Intrare: 12V DC curent Nominal: aprox. 5A ulei de Motor (40-60 grade) debit: cca. 0.8-1.0 / min Dimensiuni: 85x130x125mm Greutate: 0.85 Kg de livrare maxim de înălțime este de: 0,7 m Lista Pachet: 1x Combustibil Pompă de Transfer 1x Manual de Utilizare Note: nu pompa de combustibil, benzină, parafină sau alte ușurință ro-lichide inflamabile-Pericol de explozie! Nu pompa de apa(nu de lubrifiere a pompei) Doar pompa de cald ulei de motor(40℃-50℃) nu pompa de ulei de motor, atâta timp cât motorul este în funcțiune. Atenție: nu lăsați Niciodată vechi sau proaspete ulei infiltra în sol sau în sistemul de canalizare. Te va afecta mediul și te va face răspunzător pentru urmărirea penală. Colecta de ulei vechi și dis-pune de la dvs. local de colectare stație de benzină-stație de ulei sau de dealer.

Despre Noi

Transport

1.Vom organiza transportul în funcție de Escrow adresa. Asigurați-vă că detaliate adresa și numele complet sunt absolut corecte.

2.Livram toate comenzile în termen de 48 de ore de la plata terminat. Pentru ca acolo sunt mai multe produse de la depozitul nostru,astfel încât, atunci când te întâlnești cu unele produse sunt in stoc după ce plasa comanda, doar nu vă faceți griji, vă vom informa pentru prima dată. 3.Daca iti cumperi de sărbători,timpul de livrare va fi amânată.

Timpul de livrare

1.Vă rugăm să acorde o atenție aproape de informațiile de urmărire. 17track

2.Dacă aveți nevoie mai repede. Puteți alege EMS,DHL,TNT. Sale relativ ridicate costurile de transport,Dar, în general, puteți obține pachetul în 3-10 zile.

Feedback-ul 1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit. Dacă aveți orice întrebare despre produsele pe care le-ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți. 2. Dacă găsiți orice probleme de calitate atunci când primiți elemente, vă rugăm să ne contactați imediat. Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător. 3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 21cm x 19cm x 10cm (8.27in x 7.48in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Numele Modelului JH-JY001
Tensiune 12V DC
Element De Lungime 12.5cm
Nivel De Presiune Acustică 90dB(A)
Lățime Produs 8.5cm
Compatibil 12v Vehicule Pompa de Transfer
Articol Greutate 0.85kg
Versiune Software Auto pompa de ulei
Tip De Element Alte
Versiune Hardware Auto pompa de ulei
Electronice No
Nume De Brand lansl
Curent Nominal aprox.5A
Înălțime Element 12cm
Caracteristici Speciale cablu
Tip De Material Plastic
Extern De Certificare De Testare CE

Produse similare