Frumusețea Native American Indian Fata de Arta de Perete Panza Pictura pentru Camera de zi Decor de Perete Office Home Decor Picătură de Transport maritim en-Gros

47.15lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Acasă Decorative de Perete de Arta Nativ American, Indian Fata cu Pene de Imprimare Panza de Pictura pentru Camera de zi Decor de Perete Dropshipping cu Ridicata Personalizate Cadouri de Craciun CLIENȚII de ÎNGRIJIRE este obiectivul nostru principal. Mulțumesc pentru că ai venit.

Noi oferim panza de imprimare personalizate și dropship servicii, imagine de înaltă calitate printuri pe panza . preț favorabil bun venit wholesale,aștept cu nerăbdare să coopereze!

Material

Panza de Imprimare Cu Înaltă Defination Imagine și Materiale de Înaltă calitate.

Evaluarea calității

AAA+ de Înaltă calitate.

Culoare

Foarte Bun și Vii.

Client Service

Putem personalizate orice dimensiune pentru tine, și putem face personalizate pe canvas, printuri de asemenea, ai nevoie doar pentru a ne trimite imaginii de înaltă rezoluție.

Dimensiune

35x50cmx3/40x60cmx3/50x70cmx3

Transport

China Post Air Mail sau E de Pachete de 2. EMS 3. China Post De Aer

Colet:Ne trimite cu încadrată (peste 2 kg), la nivel mondial doar prin china post air parcel,este nevoie de 15-35 zile la destinație.DACĂ doriți cadru vă rugăm să ne contactați.

Timpul de livrare

1.China Post Air Mail: în mod Normal 20 - 30 de zile

2.EMS: de la 5 la 10 zile

3.China Post Air Parcel:20-35 zile

Feedback-ul

Feedback-ul pozitiv este de mare importanță pentru mediul de afaceri . Vom face noastre cele mai bune pentru a furniza de înaltă calitate articol pentru tine, și vă mulțumesc pentru a lăsa feedback-ul pozitiv. Dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, asigurați-vă că să ne contactați. Cred că ne poate face să vă mulțumiți prin eforturile noastre. Sperăm că nu este doar o tranzacție, dar, de asemenea, face viața mai bună. Multumesc!!!

Notă: efecte de iluminat, obiecte poate un pic diferit de imagini.Acest tablou este IMPRIMAT NU HANDPAINTED !!

Vânzător Notă: 1. Vă rugăm să alegeți dimensiunea corectă, dacă ai nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați. 2. Pozele noastre arată agățat efectul de tablou pentru referință, pictura ne trimite doar panza. Dacă aveți nevoie să adăugați cadru, vă rugăm să ne contactați. Multumesc!!! 3. Din cauza diferitelor setări,t aici ar putea fi ușor diferența de culoare de la fiecare dispozitiv de afișare. Livrare: 1. Postul va fi livrat în 2-5 zile după un verificate de plată. 2. Oferim transport gratuit prin ePacket sau China Post Air Mail. Și ne asumăm responsabilitatea pentru orice daune sau pierderi în transport. Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu pictura noastră, vă rugăm să lăsați COMPLET de 5 stele feedback-ul pozitiv, acest lucru ne va încuraja o mulțime. Dacă nu există nici o problemă cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să nu se grăbesc să părăsească 1 sau 2 stele feedback-ul. Doar contactați cu noi, în primul rând , vom rezolva problema pentru tine . Vă mulțumesc!

Produs Caracteristică:

Fabrica noastră și tipărite pictura probe:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Technics Vopsire Prin Pulverizare
culoare Nici Un Cadru, Cadru
Cadru No
Nume De Brand artă pură spațiu
Stil Stil American
original No
Dimensiune (Inch) 35cmx50cmx3pcs, 40cmx60cmx3pcs, 50cmx70cmx3pcs
Forma Dreptunghi Verticale
Baza De Sprijin Panza
Subiecte Portret
Mediu Ulei
Tip Picturi In Ulei
Modul cadru Neînrămate
Material Panza
Numărul De Model panza pictura pentru camera de zi de perete decor de perete de arta dana

Produse similare