NB28 sudare card pentru 250A-630A co2/aparat de sudura mig

201.46lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


De REMARCAT: Ea are o schema, Dacă sunteți interesat în acest PCB,

vă rugăm să ne trimiteți un mesaj sau da-mi ID de e-mail. vă mulțumesc în avans.

Acest produs este un set nou de aer - protectie de sudare panoul de control, care compania noastra a dezvoltat prin optimizarea și integrarea existente invertit de sudare cu gaz, panou de control. Cu full digital tehnologie de control, performanța este stabilă, care este potrivit pentru IGBT full-bridge MIG/MAG/CO2, 250 la 630 serie invertor sudura.

Caracteristici produs:

1. Piciorul este compatibil cu frecvente simulat invertit de sudare cu gaz, panou de control, care poate realiza funcțiile de protecție la gaze de sudură, gaze de protecție la sudarea prin puncte, sudare manuală și simplu sudura cu arc de argon.

2. Au val funcția de control, asigurați-aparat de sudura au mai bine de sudare efect, mic curent de tranziție stabilă, curent mare reduce splash, curent constant duce arc, 100% arc rata de succes.

3. Toată zona plăcii este redus foarte mult, dimensiune: 90X271mm

FABRICA DE IMAGINI:

TRANSPORT

1. Cele mai multe dintre Țările de TRANSPORT maritim.

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. Imaginile prezentate sunt elementul real și fotografiate de mine.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

PLĂȚILE

1. Plata trebuie să fie făcută în termen de 4 zile de inchidere a licitatiei. (Non-plată poate duce la o UPI(Element Neplătite) fiind pus pe contul tău.

3. SUMA TOTALĂ DATORATĂ include finală de licitație prețul de plus S&H(Transport maritim și de Manipulare).

4. S&H va fi determinată pe baza LIVRA LA adresa. VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: S&H NU INCLUDE DE TAXE, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL TAXE.

5. Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, etc.)

Feedback-ul

Dacă aveți orice probleme sau nelămuriri cu orice comanda sau produse ,vă rugăm să ne mesaj și să ne dea o șansă pentru a vă ajuta înainte de a părăsi orice feedback-ul, noi credem că putem produce un rezultat pozitiv la orice situație și va munci din greu pentru a câștiga lauda ta.

Vă mulțumesc foarte mult!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.9kg (1.98lb.)
Dimensiunea Pachetului 28cm x 26cm x 17cm (11.02in x 10.24in x 6.69in)
Tip De Unitate Set

Produse similare