40*40 CM Wing Chun sacul de box, kung fu, arte Martiale perete sac de kick box sac de box 40*26.5 CM Kung Fu, Arte Martiale Sac de box

43.20lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ati venit la Lucamino

3.28-3.30 SALVA MARE PE ANIVERSARE DE VÂNZARE

Pune produsul in cosul de cumparaturi primul

Caietul de sarcini: dimensiune mare, de aproximativ 40*40cm, de dimensiuni mici, aproximativ 40*26.5 cm,

Sac gol greutate: dimensiuni mari despre 200g, dimensiuni mici aproximativ 130g

Material: de înaltă calitate, grosime panza de bumbac + cupru catarama + fermoar

Produs de culoare: Alb

Brand: Lucamino

Prețul pentru un perete țintă pot fi achiziționate de 2-3 tandem sau side-by-side pachete de două pachete și trei pachete. Pentru a cumpara un sac este gol, se poate umple cu nisip grosier, cum ar fi fasole, orez, minereu de fier particule, materiale, ușor de utilizat.

Notă: atunci când umplere, nu instala prea pline, încărcate la 80% din capacitate este mai bine, prea plin, atunci când a lovit, acesta poate izbucni linie, să-i dau geanta rezerve capacitatea de a elibera spațiu tampon.

3 unghii cuie pe perete, sau cu o funie legată de trunchi de copac, coloane, etc., poate fi folosit pentru a practica box, pătrat poate practica, de asemenea, box, exercitii de fier palma duritatea suprafeței pe treapta bunuri pe masă. Are avantajele de transport convenabil, du-te la scoala de afaceri, într-un rucsac pentru a transporta, nu de spațiu, gata să ia exerciții, pumn varietate, sensul său de acum.

Desen Dimensional:

Vă sugerăm să vă cumpărați 2-3 pc-uri, ca un set de practici.

--------------------------------------------------------------------------------------------

A tuturor, dragi prieteni și cumpărători:

a) vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este confirmat adresa.

b) Import duti es, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. E mai bine să verificați cu furnizorul dvs. local vamale, regulile, dacă este necesar.

c) Vom scrie o valoare scăzută pe documentele de transport, cum ar fi USD10, în scopul de a evita sau de a reduce riscul posibil de impozite. Și am putea descript produsele sub formă de cadouri sau probe etc.

d) în mod Normal, vom livrare prin Vilatudor.ro standard de transport maritim modul în care ai ales-o, dar putem schimba modul de transport maritim care, dacă este necesar. Cum ar fi utilizarea Express de livrare rapid. Ne rezervam dreptul de a modifica. W ish ai putea înțelege și accepta. Apropo, toate acestea au de urmărire nr.

Recunoscători pentru sprijinul dumneavoastră, vom continua să vă oferim produse de calitate si servicii bune, da-te mare cu discount. Dacă ai orice întrebare, vă rugăm să contactați cu noi în timp.

Vă doresc un fericit cumpărături în magazinul nostru. Multumesc.

Cu stimă,

Lucamino Sport Living Magazin Jof

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate bucata
Varsta >8 Ani
NR. QB001
Numărul De Model SD2518
Nume De Brand Lucamino
Dimensiune Mare 40*40cm, unul mic de 40*26.5 cm
Tip Saci De Nisip Categorie

Produse similare