Husky Siberian Jucărie de Pluș Umplute de Animale Papusa Perna Figura Drăguț Cadou 50cm

116.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Material:supersoft plus umplere 100%Bumbac PP

Dimensiune;50cm 70cm 100cm 120cm 130cm 180 cm Cantitate Pachet: O

pls selectați ce doriți dimensiune multumesc

Produsul a arătat în imagine este cea în diferite dimensiuni și vă rog ca dimensiunea suntem de vânzare. Culoarea reală a produsului poate fi un pic diferit de imaginea arătat, ca urmare a împușcat unghi si lumina. Măsurarea produsului este de la partea de sus a capului la partea de jos a picioarele sale.

E normal acolo este de aproximativ 3 la 5 cm de eroare. pls sa ne spui de care ai nevoie astfel încât să putem aranja shippment pentru tine multumesc

Potrivit vârstă:Minori (7-14 ani), tineri (15-35 ani), copii (3-6 ani)

Vă rugăm să Contactați cu noi, dacă sunteți interesat în a comanda jucării în cantități mari. Vă dau cuvântul că va obține un preț mai bun, care este aproape la fel ca ea ar trebui să fie în China. Suntem producator de jucarii de plus iar calitatea este garantata. Vă rugăm să cumpere jucării cât mai devreme ca tine poate, dacă le-ați cumpărat și cadouri pentru Ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, etc. Pentru că, de obicei, durează 20-30 Zile lucrătoare înainte le puteți obține.

Vă rugăm să ne contactați, precum și, dacă sunt situate în țări care au fost excluse. Asta înseamnă că oricine din lume poate cumpăra jucăriile noastre. Noi nu vă va dezamăgi.

Despre Dimensiunea

Măsurarea jucărie este de la partea de sus a capului la partea de jos a picioarelor atunci când jucăria minciuni. Este acceptabil ca sunt 3 la 5 centimetri erori. Pentru că jucăria este moliciune. Aproape fiecare fel de jucărie a diffrerent dimensiuni si poze am arătat mai sus sunt jucării în diferite dimensiuni. Vă rugăm să consultați dimensiunea specifică în descrierea sau puteți să ne întreba dacă nu știți dimensiunea. Vă rugăm să nu luați dimensiunea de jucării a arătat ca unul care ești interesat. Vă rugăm să asigurați-vă că știți toate astea.

Despre Culoare Umbrire

Th e culoarea de jucării reale pot fi un pic diferite de cele a arătat în poze pentru că din diferite unghiuri și diferite calitate de monitoare.

Despre Dropping Lână

Vă rugăm să nu vă faceți griji, atunci când primirea de jucărie găsi un pic de lână în scădere. Este de resturi care atașat la corpul de jucărie. Vă rugăm să nu presupune că este din cauza probleme de calitate a jucăriei.

Despre pachet

Toate jucariile sunt Ambalate în vid din cauza de dimensiuni mari dintre ele. Vă rugăm să nu vă faceți griji, atunci când primiți-l și de a găsi un pic mai mic decât dimensiunea la care te gândești. Jucăria poate avea riduri la fel de bine. Puteți doar jitter-l pentru un timp și-l expuneți la soare. Și veți găsi că este mai bine decât înainte.

Despre Masina De Spalat

Partea De Curățare

O parte din curatenie atunci când utilizați o cârpă uscată (dacă este necesar, periaj), folosiți un detergent să se concentreze pe stil clar pata, apoi uscat.

Tot De Curățare

1. Apa calda in piscina

2. În detergent neutru

3. În apă și frecați ușor perna

4. Scoateți clătiți cu atenție cu apă caldă, după

5. Cu un prosop pentru a stoarce apa

6. Reglați perna prototip

7. În expunerea la soare

8. Din nou pieptene lână

Transport

Elementul comandat de obicei, vor fi livrate din China, în 2 zile lucrătoare de aer serviciu de e-mail după ce plata a fost confirmată. Există un lucru pe care ar trebui să fie atent de care veți primi elementul în 20-40 zile lucrătoare, fără nici numărul de pistă și este de negăsit, fie atunci când se utilizează aer de servicii e-mail. Promitem o rambursare completă va fi plătit dacă încă nu ați primit-o dupa 35 de zile de la data la care ați comandat-o.

Politicile

Ce Cumpărătorul Ar Trebui Să Știți:

O rambursare nu poate fi de acord cu următoarele condiții

1 Unele probleme care rezultă din cumpărătorului neglijent lectură specifice descriere element, cum ar fi culoarea, dimensiunea.

2Damages cauzate de manipularea inadecvată.

3 Întorcându-se de la elemente fără nici un motiv.

4 Utilizate elemente care au fost în imposibilitatea de a face cea de-a doua vânzare.

5 O restituire solicitate, fără returnarea bunurilor în primul rând.

B rambursare poate fi dat atunci când:

1 calitatea sau defectul produsului în sine, cum ar fi de proiectare, de fabricație

2 produsul este funcțional, dar cumpărătorul vrea să se întoarcă și să fie de acord pentru a permite returnarea de transport de marfă. În această situație, cumpărătorul are să ne contactați și să atașați o fotografie de produs în primul rând pentru a arăta starea bună de ea. Cumpărătorul ar trebui să împachetăm cu grijă și spune-ne numărul de urmărire, după care suntem de acord să se întoarcă.

Vă recomandăm să citiți descrierea din articol cu atenție înainte de cumpărare, în scopul de a evita probleme, atât pentru noi, și nu-l întoarcă din cauza costisitoare de transport maritim. Dacă trebuie să, vă rugăm să ne contactați în primul rând.

Feedback-ul

Vă mulțumesc foarte mult pentru dvs. de cumpărături din magazinul nostru. Este onoarea noastră de a vă servi. Să aveți o plăcere experiență de cumpărături, vom lăsa un feedback pozitiv . Și credem că vom fi atât de norocoși, dacă ne pozitiv și 5 stele DSR la fel de bine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Gen Fete
Animale Animale
Forma Animale
Nume De Brand Meoot
Tema Animale
Tip De Pluș/Nano Papusa
Avertizare no
Umplere PP Bumbac
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Material De pluș
Numărul De Model ---
Tip De Element Animale
Caracteristici Umplute & Pluș,Moale

Produse similare