DIYSECUR 600TVLine Camera HD de 7 inch TFT Color LCD de Afișare Video interfon Interfon Sonerie Viziune de Noapte

242.15lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


HD aparat de Fotografiat Telefon Ușă Ușă Lcd 7inch Acasă Video de Intrare, Interfon

7" Culoare Hands Free cu fir Video Interfon

Descrieri: Cu fir, sistem de securitate produs ce vizionați acum este cel mai popular, fashional, arătoși și convenabil telefon ușă kit cu 1 camera si 1-monitor, care are un ecran mare și oferă o viziune frumoasă și sentimentul de siguranță, cu un foarte simplu de instalare și de utilizare. Acesta adoptă tehnologia avansată și cele mai recente cipuri care îmbunătățește stabilitatea și durabilitatea sistemului. Designul foarte subtire de montare pe perete se va face, de asemenea, acest produs de ușor și convenabil. Ca la aplicații, acesta poate fi utilizat pe scară largă în apartamente, vile, hoteluri, birouri etc.

La funtions includ în principal hands-free monitor, interfon bidirecțional, de înaltă definiție, de vizibilitate, de blocare de control, infraroșu viziune de noapte în aer liber station, reglabil interfon volum și ecran de culoare a produsului. Mai multe detalii sunt prezentate după cum urmează.

Caracteristici:

În timp ce panoul de monitor interior, la modă și de lux. Cu coajă din aliaj de aluminiu de pe unitate în aer liber, rezistent la apa, antioxidant și durabil de a utiliza. 7" color TFT LCD ecran, fara radiatii, consum redus de energie, de înaltă definiție și apăsați tasta de control. În aer liber HD aparat de fotografiat cu clar viziune de noapte poate monitoriza și de a capta imagini în low-mediu de iluminare. Combină mai multe funcții într-o singură: două sensuri interfon, supraveghere, deblocare, mâinile apel gratuit și să vorbească, etc. 16 diferite tipuri de melodii pentru alegerile tale. Volumul, luminozitatea și contrastul sunt ajustabile. Livrat cu cablu de conectare cu adaptor, utilizatorii pot instala în conformitate cu instrucțiuni de operare. Poate fi utilizat pe scară largă într-o singură familie case, vile, birouri, hoteluri și așa mai departe. Sprijinul maxim 3 unitate exterioară cu 6 unități interioare.

Detaliu arată:

7" color TFT LCD ecran și IR viziune de noapte camera în aer liber, fără radiații, consum redus de energie, de înaltă definiție și apăsați tasta de control.

în timp ce panoul de build-in 7inch ecran monitor interior, la modă și de lux.

Volumul, luminozitatea și saturația pot fi ajustate pentru a satisface nevoia ta. În plus, există 16 tipuri de inele de muzică pentru selecție.

Built-in infared Led-uri face disponibil pentru a vedea vistor afara pe timp de noapte sau în întuneric . Acesta mai multe beneficii pentru acasă de securitate.

Spate-atârnă de design, de asemenea, este unul dintre avantaje, care fac ca monitorul să fie instalat mai ușor și mai convenabil. Acesta poate fi instalat oriunde doriți.

Afișarea imaginii pe monitor este foarte clar pentru vizualizare, care cu siguranta va satisface cele de uz general.

Cameră de exterior cu cer IR viziune de noapte poate monitoriza și de a capta imagini în low-mediu de iluminare. Și vă sugerăm să nu instalați în aer liber, camera de locul în care se expune cu ușurință la ploaie.

Dual-mod de interfon de interior și monitorizare

Atunci când cineva apasă butonul de apel la unitate în aer liber, se va active monitorul de interior, monitorul se va aprinde, ring și să arate video de exterior. Astfel încât să puteți vedea cine este în afara, un poștaș? un vecin? un agent de vânzări? un vechi prieten? sau un hoț? Apoi, aveți posibilitatea să apăsați butonul de răspuns pe monitor pentru a vorbi cu oameni din afara, de a debloca de blocare și apăsați pe buton de răspuns din nou pentru a termina de conversie. Atunci când monitorul în modul de așteptare, puteți vedea ce se întâmplă afară de monitorizare a presei buton.

Compatibil cu blocare Electrică, să păstreze casa mai sigur Acest sistem poate funcționa cu 12V electric de blocare. Cu această funcție, nu trebuie să meargă la ușă pentru a debloca pentru oaspeți, trebuie doar să apăsați butonul de deblocare de pe monitor, care aduce confort mare . (Vă rugăm să rețineți încuietori electrice la fotografia de mai jos nu sunt incluse în acest kit. Dacă ai nevoie de unul, vă rugăm să ne contactați)

Aplicații

Acest telefon ușă sistemul poate fi utilizat pe scară largă în vile, birouri, case private, și alte loc are nevoie de interfon. Acesta nu este doar un sistem de interfon, dar, de asemenea, un sistem de securitate acasă.

Alte opțiuni

Noi oferim mai multe opțiuni pentru exterioară și unitatea interioară. Există mai multe modele pe care le puteți alege cum doriți, vă rugăm să ne contactați pentru oferta cu modelul.

Specificatii: Camera În Aer Liber Model Nr. Am Viziune de Noapte IR de Lumină, vizibilă în termen de 5 metri Viziune Unghi De 90° cu Unghi Larg de Rezoluție 600 Linii TV Plus de Control Automat Consumul de Putere în Standby: 0,1 W; Lucru: 4W temperatura de Lucru -10°c~+55°c Instalare de Perete Materiale aliaj de Aluminiu si ABS Dimensiune 128(L)*94(W)*38(H)mm Greutate Netă 181g Monitor Interior Model Nr. V70F Ecran de 7" cu unghi larg, TFT LCD, 16:9 Rezolutie 800*RGB*480 Putere de intrare AC100V-240V 50Hz-60Hz Întârziere timp de Asteptare 120s ±10% Întârziere de Monitorizare timp de 40 ±10% Valabil Distanta de 100M (4x0.75 mm2) Consumul de Putere în Standby: 0,5 W; Lucru: 8W Adaptor de Intrare AC100~ 240V, 50/60Hz Adaptor de Ieșire DC 15V Temperatura de Lucru -40°c~+70°c de Așteptare, Temperatura -20°c~+60°c Instalarea montat pe Perete/lift pe birou 241 Dimensiune(L)*151(W)*23(H)mm Materail ABS Net Greutate 390g

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 25cm x 20cm (3.94in x 9.84in x 7.87in)
Greutate Pachet 1.4kg (3.09lb.)
Control Acces Nici unul
Material Plastic
Dimensiune 241 x 151 x 23mm
Interfata De Comunicare Cu fir
Dimensiune Senzor(Inch) 1/4
Nume De Brand DIYSECUR
Camera tip Senzor CMOS
Camera IP Interface No
Kit-Ul De Configurare Unu la unu video interfon
Numărul De Model V70F-L
Tip Sistem De Interfon
Display Tip Ecran culoare
Soneria Da
Zona De Intrare Nici unul
Rezoluție 600TVLine
Camera Culori
Instalare Montare Pe Perete
Rezistent la apa Da
Samrt Acasă Interfață No
putere DC 110V-240V
Unghi De Vizualizare (°) 90
Răspunde De Modul De Hands-free
Tehnologia Digital
Ecran Dimensiune Ecran(inch) 7
Metodă De Conectare Cu fir

Produse similare